You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Brânză de tip camembert

Producator: TIMIAN

30,00 Lei

Cutie lemn/aprox. 180g

9 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Un deliciu!

Datorită texturii moi, cremoase şi gustului mătăsos acest tip de brânză este populară peste tot în lume. Pentru această variantă s-au urmărit îndeaproape condițiile stabilite de rețeta tradițională, ca să vă puteți răsfăța cu un camembert de neuitat.

Vinul roșu sec este camaradul său, dar se împacă bine și cu vinurile albe mai corpolente. Se servește la temperatura camerei.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Calorii311.9 kcal
Grăsimi26.2%
Carbohidrați9.4kcal
Proteine16.8%

Producător TIMIAN

Vezi toate produsele de la acest producator

"Povestea noastră nu este despre simple brânzeturi, ci despre zei, cimbrișor, sănătate și delicii. Din munții Harghitei creăm basme cu gust proaspăt ori emoții maturate, amintind de plantele alpine sau de aroma fructelor alese cu grijă. Punem laolaltă, cu pricepere, lapte fin, adevărat, și bucăți de finomșag. Mai punem caracter și har, pentru a da viață rețetelor ardelenești chibzuite sau elegantelor rețete de salon franțuzesc. Meșteșugim cu drag pentru toți cei care vor motive să guste zâmbind. O dată și încă o dată... Natură, stână, armonie, afine, vin alb, Transilvania. Urmăriți-ne povestea și veți înțelege de ce zei, de ce finomșag."

Tipurile de brânzeturi alese de Timian pentru a fi produse sunt obținute din lapte de capră și vacă. Animalele din ferma proprie sunt hrănite doar cu iarbă proaspătă și fân de pe pășunile alpine harghitene, bogate în plante medicinale tipice zonei montane.

Brânzeturile Timian sunt pregătite din lapte proaspăt, pasteurizat, nu conțin aditivi sau conservanți. Procesul de producție are la baza prelucrarea manuală.

Brânza de capră, spre deosebire de brânza de vacă, poate fi digerată mai uşor şi este mai cremoasă decât cea de vacă datorită faptului că moleculele de lipide din laptele de capră sunt mai mici.

Recenzii

9 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Brânză de tip camembert

Brânză de tip camembert

Un deliciu!

Datorită texturii moi, cremoase şi gustului mătăsos acest tip de brânză este populară peste tot în lume. Pentru această variantă s-au urmărit îndeaproape condițiile stabilite de rețeta tradițională, ca să vă puteți răsfăța cu un camembert de neuitat.

Vinul roșu sec este camaradul său, dar se împacă bine și cu vinurile albe mai corpolente. Se servește la temperatura camerei.