You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Brânză tip parmezan Transfăgărășan

Producator: FERMA COMPLEX TURISTIC TRANSFĂGĂRĂȘAN

28,00 Lei

Vid/aprox. 350g

Acesta e un produs cu greutate variabilă.Detalii:

80,00 lei pe kg

4 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Brânză maturată din lapte de vacă cu textură asemănătoare cu cea a parmezanului, grăsime minim 46%, făcută la Cârtișoara, Sibiu.

Un produs obținut din lapte curat de la văcuțe crescute pe pășunile de la poalele munților Făgăraș.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Calorii297 kcal
Grăsimi23.3g
din care acizi grași saturați16.8g
Zaharuri0.5g
Proteine18.7
Glucide3.2g
Sare1.18g

Producător FERMA COMPLEX TURISTIC TRANSFĂGĂRĂȘAN

Vezi toate produsele de la acest producator

După ce a absolvit Facultate de Zootehnie din Cluj, un tânăr fermier din zona Cârțișoara, județul Sibiu, a pornit o afacere cu bivolițe, din fonduri europene. A decis împreună cu familia să ducă mai departe tradiția de la poalele munților Făgăraș și să facă o fermă zootehnică pentru că știa că există cerere de produse de bivoliță pe piață.

Mihai Marinescu crește aproximativ 100 de bivolițe, momentan, dar și vaci de lapte.

A modernizat ferma cu toate utilajele necesare pentru a oferi siguranță și produse curate. Printr-un alt proiect de dezvoltare a reușit să construiască o fabrică de procesare de lactate cu scopul de a oferi consumatorului un produs natural și calitativ.

Toate lactatele sunt făcute din lapte curat, obținut de la bivolițe și vaci crescute pe pășunile de la poalele munților Făgăraș, și ingrediente naturale. Pe lângă lactatele de bivoliță produc si specialități cu tradiție internațională din lapte de vacă (mozzarella, ricotta, halloumi etc.).

Așa a luat naștere Ferma Complex Turistic Transfagarasan din Cârțișoara.

Recenzii

4 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Brânză tip parmezan Transfăgărășan

Brânză tip parmezan Transfăgărășan

Brânză maturată din lapte de vacă cu textură asemănătoare cu cea a parmezanului, grăsime minim 46%, făcută la Cârtișoara, Sibiu.

Un produs obținut din lapte curat de la văcuțe crescute pe pășunile de la poalele munților Făgăraș.