You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Cașcaval maturat din lapte de vacă cu trufe Timian

Producator: TIMIAN

24,00 Lei

Vidat/aprox. 200g

Acesta e un produs cu greutate variabilă.Detalii:

120,00 lei pe kg

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Delicatesă artizanală din munții Harghitei, creată din lapte integral de vacă; prin maturare (de minim 3 luni) capătă un corp complex și fin care permite trufelor să își exprime intensitatea naturală, punându-se reciproc în valoare.

Rhein Riesling-ul poate fi asocierea perfectă pentru această specialitate gourmet.

Producător TIMIAN

Vezi toate produsele de la acest producator

"Povestea noastră nu este despre simple brânzeturi, ci despre zei, cimbrișor, sănătate și delicii. Din munții Harghitei creăm basme cu gust proaspăt ori emoții maturate, amintind de plantele alpine sau de aroma fructelor alese cu grijă. Punem laolaltă, cu pricepere, lapte fin, adevărat, și bucăți de finomșag. Mai punem caracter și har, pentru a da viață rețetelor ardelenești chibzuite sau elegantelor rețete de salon franțuzesc. Meșteșugim cu drag pentru toți cei care vor motive să guste zâmbind. O dată și încă o dată... Natură, stână, armonie, afine, vin alb, Transilvania. Urmăriți-ne povestea și veți înțelege de ce zei, de ce finomșag."

Tipurile de brânzeturi alese de Timian pentru a fi produse sunt obținute din lapte de capră și vacă. Animalele din ferma proprie sunt hrănite doar cu iarbă proaspătă și fân de pe pășunile alpine harghitene, bogate în plante medicinale tipice zonei montane.

Brânzeturile Timian sunt pregătite din lapte proaspăt, pasteurizat, nu conțin aditivi sau conservanți. Procesul de producție are la baza prelucrarea manuală.

Brânza de capră, spre deosebire de brânza de vacă, poate fi digerată mai uşor şi este mai cremoasă decât cea de vacă datorită faptului că moleculele de lipide din laptele de capră sunt mai mici.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Cașcaval maturat din lapte de vacă cu trufe Timian

Cașcaval maturat din lapte de vacă cu trufe Timian

Delicatesă artizanală din munții Harghitei, creată din lapte integral de vacă; prin maturare (de minim 3 luni) capătă un corp complex și fin care permite trufelor să își exprime intensitatea naturală, punându-se reciproc în valoare.

Rhein Riesling-ul poate fi asocierea perfectă pentru această specialitate gourmet.