You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Brânză maturată cu arpagic

Producator: CARITAS ALBA IULIA

Acest produs nu mai este in stoc21,85 Lei

Vid/aprox. 230g

Acesta e un produs cu greutate variabilă.Detalii:

95,00 lei pe kg

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 5 zile

Descriere:

Cașcaval maturat cu arpagic obținut din lapte de vacă.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Calorii394 kcal
Grăsimi33.5 g
Proteine22.6 g
Glucide0.6 g
Sare1.9 g

Producător CARITAS ALBA IULIA

Vezi toate produsele de la acest producator

Organizaţia Caritas Alba Iulia este o organizaţie neguvernamentală, de utilitate publică, înfiinţată de Arhiepiscopia Romano Catolică din Alba Iulia.

După perioada de început, când organizaţia s-a ocupat cu distribuirea ajutoarelor primite din străinătate, a urmat o perioadă de organizare şi consolidare a structurii, s-au format centre teritoriale prin care sunt ajutaţi nevoiaşii. În tot acest timp s-a pus accent pe identificarea problemelor concrete ale comunităţii, pe colaborarea cu instituţiile guvernamentale şi neguvernamentale la nivel local, regional şi naţional.

Organizaţia Caritas Alba Iulia este membă în Confederaţia Caritas România, for reprezentativ al organizaţiilor Caritas din România. Confederaţia Caritas România este membră în Caritas Europa (Bruxelles) şi în Caritas Internationalis (Roma).

În 2004 Organizaţia Caritas Alba Iulia a primit din partea Guvernului României statutul de organizaţie de utilitate publică. În 2005 serviciile furnizate de către organizaţie au fost acreditate de către instituţiile agreate de stat. În prezent organizaţia derulează proiecte complexe în domeniul asistenţei sociale în 5 judeţe ale ţării (Alba, Covasna, Harghita, Hunedoara, Mureş).

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Brânză maturată cu arpagic

Brânză maturată cu arpagic

Cașcaval maturat cu arpagic obținut din lapte de vacă.