Preluăm zilnic comenzi cu livrare programată sau imediată. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Acest produs nu mai este in stoc
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
2 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Valabilitate la livrare: Minim 2 zile
Burrata este un tip de brânză italiană obținută din mozzarella, pe care o regăsim la exterior, iar în interior se află o pastă de mozzarella cu smântână și puțină lămâie. Gustul este bogat, untos și lăptos. Poate fi servită alături de salate, prosciutto crudo, roșii proaspete cu ulei de măsline sau paste.
Fiind o brânză proaspătă, Burrata nu are nevoie de timp de maturare.
Burrata este un produs specific al Murgiei, din sudul Italiei. Burrata a fost probabil făcută pentru prima dată în jurul anului 1920, cu toate că există indicii că ar fi fost produsă începând cu 1900, la ferma Bianchini din orașul Andria din Murgia, o zonă din regiunea Apuliana.
Ingrediente: lapte, smântână uht (min. 25%), sare, cheag, regulator de aciditate: E270.
A se depozita la 0 - 4 grade C.
Alergeni: lapte.
Origine lapte : Italia.
Calorii | 881 kcal |
Grăsimi | 17 g |
din care acizi grași saturați | 12 g |
Carbohidrați | 0.8 g |
din care zaharuri | 0.8 g |
Proteine | 14 g |
Sare | 0.33 g |
2 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.