You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Burratina - Pezzetta

Acest produs nu mai este in stoc



30,00 Lei

200 gr (2×100 gr)

2 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Burrata este un tip de brânză italiană obținută din mozzarella, pe care o regăsim la exterior, iar în interior se află o pastă de mozzarella cu smântână și puțină lămâie. Gustul este bogat, untos și lăptos. Poate fi servită alături de salate, prosciutto crudo, roșii proaspete cu ulei de măsline sau paste.

Fiind o brânză proaspătă, Burrata nu are nevoie de timp de maturare.

Burrata este un produs specific al Murgiei, din sudul Italiei. Burrata a fost probabil făcută pentru prima dată în jurul anului 1920, cu toate că există indicii că ar fi fost produsă începând cu 1900, la ferma Bianchini din orașul Andria din Murgia, o zonă din regiunea Apuliana.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Calorii881 kcal
Grăsimi17 g
din care acizi grași saturați12 g
Carbohidrați0.8 g
din care zaharuri0.8 g
Proteine14 g
Sare0.33 g

Recenzii

2 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Burratina - Pezzetta

Burratina - Pezzetta

Burrata este un tip de brânză italiană obținută din mozzarella, pe care o regăsim la exterior, iar în interior se află o pastă de mozzarella cu smântână și puțină lămâie. Gustul este bogat, untos și lăptos. Poate fi servită alături de salate, prosciutto crudo, roșii proaspete cu ulei de măsline sau paste.

Fiind o brânză proaspătă, Burrata nu are nevoie de timp de maturare.

Burrata este un produs specific al Murgiei, din sudul Italiei. Burrata a fost probabil făcută pentru prima dată în jurul anului 1920, cu toate că există indicii că ar fi fost produsă începând cu 1900, la ferma Bianchini din orașul Andria din Murgia, o zonă din regiunea Apuliana.