Preluăm comenzi cu livrare programată și imediată. Comenzile Producător se pot efectua până Miercuri ora 12:00 cu livrare Vineri și Sâmbătă.
Producator: KRAK CHOCOLADE
Bio Certificat Krak Chocolade: Bio Certificat Krak Chocolade
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Valabilitate la livrare: Minim 30 zile
Ciocolată albă cu 40% hibiscus și vanilie.
Notele acide elegante ale hibiscusului (o plantă din Asia Tropicală) sunt frumos proporționate cu grăsimea ciocolatei albe, iar vanilia de Madagascar îi dă echilibru.
Fără gluten, fără nuci, fără soia. Fără coloranți și conservanți.
Ingrediente: unt de cacao, zahăr din trestie, lapte praf, hibiscus, vanilie.
A se păstra la o temperatură maximă de 20 grade C.
Fabricat în Olanda.
Informații nutriționale | Fără gluten |
Calorii | 582 kcal |
Grăsimi | 46.7 g |
din care saturate | 22.2 g |
Carbohidrați | 36.6 g |
Zaharuri | 36.6 g |
Proteine | 6.58 g |
Sare | 0.1 g |
Filtrează: | BIO |
Vezi toate produsele de la acest producator
Înainte de a-și transforma abilitățile în fabricarea de ciocolată, Mark Schimmel a fost un patiser talentat. S-a pregătit în bucătării de 3 stele Michelin și a fost bucătar șef de patiserie într-un restaurant de 2 stele Michelin din Țările de Jos. În tot acest timp, Mark a dezvoltat o adevărată pasiune pentru ciocolată.
Krak Chocolade s-a născut la începutul anului 2013. Până să ajungă la un proces mai amplu, Mark a pornit cu 2 râșnițe mici din India. Trucul lui este să armonizele cacaoa și sa pună în valoare aroma boabelor specifice plantației.
Astăzi, Mark face ciocolată pentru bucătari de top din Europa, făcându-și timp să lucreze cu fiecare bucătar în parte pentru a înțelege exact nevoile acetora.
Mark dezvoltă propriile rețete de ciocolată și se aprovizionează cu boabe de cacao direct de la sursă și doar de pe plantații singulare. Tot procesul și ingredinetele folosite beneficiază de o atenție meticuloasă din partea lui Mark. Acesta este și motivul pentru care este foarte căutat și face ture doar între atelierele Krak.
În anul 2021 a fost onorat cu Premiul Golden Bean acordat de Academia de Ciocolată pentru produsul Ciocolată neagră 55% Columbia.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.