Preluăm zilnic comenzi cu livrare programată sau imediată. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: L'ATELIER DU SEL- MOREL ET LE CHANTOUX
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
2 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Valabilitate la livrare: Minim 30 zile
Sarea de mare Guerande cu fenicul și coji de citrice macerate, dezvăluie arome subtile și parfumate minunate pentru carne (de rață, în mod special), supe sau pește în folie.
Ingrediente: sare de Guerande IGP (90%), coji de citrice, fenicul* și semințe de fenicul* (10%).
*din agricultură ecologică
Vezi toate produsele de la acest producator
L'Atelier du Sel- Morel et Le Chantoux este creația unchiului Gilles Morel și Matthieu Le Chantoux - fermieri și producători independenți de sare. Salinele sunt situate în orașul Asserac, lângă mlaștinile sărate din Guerande, iar atelierul în St-Molf. Sarea este recoltată manual prin tehnici tradiționale cunoscute și moștenite de la precursori. Sarea obținută este curată, nefiind tratată sau spălată. Întregul proces este artizanal, nu suferă nicio mecanizare, iar produsele au structură și gust natural.
2 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.