You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

File de anșoa Cantabric în ulei de măsline Rizzoli

Producator: MICO TOTAL DISTRIBUTION

18,00 Lei

Semiconservă/70g

7 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 10 zile

Descriere:

File-urile de anșoa din Marea Cantabrică sunt cele mai bune din lume datorită dimensiunii lor și a gustului. Apele reci, bine oxigenate și bogate în plancton fac aceste anșoa fragede și gustoase: nsunt selectate cele mai bune bucăți, se curață manual și se maturează. Rezultatul este un produs cu gust intens, tipic acestei zone de pescuit și apreciat la nivel mondial de toți consumatorii Rizzoli. 

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Calorii258 kcal
Grăsimi17 g
din care acizi grași saturați2.8 g
Proteine25 g
Glucide0 g
Sare12.4 g

Producător MICO TOTAL DISTRIBUTION

Vezi toate produsele de la acest producator

Mico Total Distribution este importator și distribuitor pentru mărci de notorietate internațională în sectorul alimentar. Produsele sunt atent selecționate și provin din țări ale Uniunii Europene precum Italia, Spania, Grecia, Franța. Compania furnizează o gamă largă de produse alimentare din categorii diverse: conserve din pește și fructe de mare, paste făinoase, orezuri, preparate “ready meal”, sosuri pentru paste, dulciuri, biscuiți, crackers, napolitane, produse pentru copii, produse bio sau speciale. Punctul lor forte este garanția calității produselor atent verificate și testate de specialiștii în achiziții, experiență în a gestiona activități de distribuție, logistică, marketing, comunicare pentru mărcile din portofoliu.

Recenzii

7 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

File de anșoa Cantabric în ulei de măsline Rizzoli

File de anșoa Cantabric în ulei de măsline Rizzoli

File-urile de anșoa din Marea Cantabrică sunt cele mai bune din lume datorită dimensiunii lor și a gustului. Apele reci, bine oxigenate și bogate în plancton fac aceste anșoa fragede și gustoase: nsunt selectate cele mai bune bucăți, se curață manual și se maturează. Rezultatul este un produs cu gust intens, tipic acestei zone de pescuit și apreciat la nivel mondial de toți consumatorii Rizzoli.