Preluăm comenzi cu livrare programată și imediată. Comenzile Producător se pot efectua până Miercuri ora 12:00 cu livrare Vineri și Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Tradițional, 4 persoane
Producator: 2CHEFS
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
3 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Valabilitate la livrare: 2 zile
Un prânz de poveste ca la mama acasă!
Lasă-ți sorțul în bucătărie și bucură-te de un sfârșit de săptămână în familie cu un platou generos de șnițele gratinate cu mozarzarella, cartofi wedges și salată de varză de la 2Chefs!
Se poate comanda până Miercuri ora 12:00 cu livrare Vineri sau Sâmbătă!
Pachetul conține:
Șnițele de pui cu mozzarella 800g (Atenție! necesită gratinare la cuptorul preîncălzit la 180°C timp de 5-10 minute sau la cuptorul cu microunde timp de 2-3 minute până când se topește mozzarella și capătă o culoare alb-aurie);
Salată de varză 600gr.
Vezi toate produsele de la acest producator
Despre Chef Nico Lontraș scriu multe bloguri culinare, vorbesc și reporteri de televiziune, și colegii de breaslă. Toți de bine. Definitorie pentru el este relația pe care o are cu hrana, cu ingredientele bune, cu perfecțiunea culinară. Are 22 ani petrecuți în restaurantele din Europa de Nord (Irlanda, Norvegia, Estonia), unde a deschis mai multe restaurante și a câștigat mai multe medalii în competiții internaționale în Gastronomie. De asemenea, aproape toate restaurantele în care a lucrat au fost în sistem de fine dining, lucru ce l-a propulsat foarte mult în cunoașterea acestui tip select de bucătărie. Din acest motiv, Chef Nico Lontraș s-a și decis să se dedice „reinterpretării” bucătăriei românești și actualmente este cunoscut pentru această direcție pe care o propune și o practică.
Chef Johnny Șușală este un bucătar cu peste 20 de ani de experiență în bucătărie, timp în care a stat alături de mari Chefi precum Jamie Oliver sau Gordon Ramsey, în restaurantele cărora a lucrat ca angajat. Johnny este pasionat, ambițios și dedicat, cu o dorință puternică de a găti, de a pune suflet în farfurie și de a-și fructifica la maxim pasiunea și talentul. A deschis mai multe restaurante de succes în București cum ar fi OSHO, La Bonne Bouche, Casino Metropolis, Restaurant La Provence.
3 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.