You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Faină integrală de secară Bio

Producator: CĂMARA STRĂVECHE

12,00 Lei

Ambalaj hârtie/1kg

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 10 zile

Descriere:

Făina integrală de secară măcinată la Moară cu pietre. Este obținută prin măcinarea bobului în întregime. Temperatura în timpul măcinării nu depășește cea a mediului unde este produsă făina. În consecință, această făină va avea un termen de expirare mai scurt decât făina rafinată.

Producător CĂMARA STRĂVECHE

Vezi toate produsele de la acest producator

Deși sub alt nume, Cămara Străveche a luat naștere în anul 2012. În 2014 au trecut la agricultura ecologică cu scopul de a promova un stil de trai sănătos, dar și pentru a proteja albinele împotriva pesticidelor atât de lesne întrebuințate în zilele noastre. Deși produsele au fost exportate inițial doar în Austria, Germania, Elveția, Italia, recent s-a decis ca acestea să fie vândute și în România. Cămara Străveche prelucrează aproape totul manual, păstrând astfel nutrienții intacți.

Cămara Străveche are ca misiune promovarea unui stil de viață sănătos bazat pe consumul de produse tradiționale, furnizate cu ajutorul unor mașinării artizanale. 

Compania nu produce în masă, ci limitat, pentru ca pune accent pe calitate și nu pe cantitate. Produsele sunt obținute din culturile proprii. Aparatele cu care lucreaza sunt : o moară de cereale cu pietre achiziționată din Austria, un extruder pentru pufuleți și presă la rece pentru ulei. 

Cămara Străveche este certificată de TUV Austria, o organizație de renume înființată de mai bine de 140 de ani și oferă valorile nutriționale ale fiecărui produs, analizat într-un laborator chimic conform standardelor Ministerului Sănătății.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Faină integrală de secară Bio

Faină integrală de secară Bio

Făina integrală de secară măcinată la Moară cu pietre. Este obținută prin măcinarea bobului în întregime. Temperatura în timpul măcinării nu depășește cea a mediului unde este produsă făina. În consecință, această făină va avea un termen de expirare mai scurt decât făina rafinată.