You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Paste organice fără gluten Fusilli- Linte roșie și Porumb alb - FOG

Producator: FOG PASTA

Acest produs nu mai este in stoc



30,00 Lei

Hărtie/500g

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 30 zile

Descriere:

Acest tip de aluat tipic sudic provine dintr-o unealtă numită „fus” folosit ca ac de tricotat. Prin răsucirea unei șuvițe de paste în jurul unui fus, se obține forma tipică.

Lintea roșie are puține grăsimi nesaturate ("grăsimi bune"), multe proteine ​​și oferă numeroase beneficii organismului: conține cantități excelente de proteine ​​vegetale, carbohidrați, fibre, vitamine B și minerale.

În comparație cu alte leguminoase, acestea sunt mai ușor de digerat și ajută la menținerea sub control a indicelui glicemic, fiind astfel potrivite pentru cei care suferă de diabet.

Sunt excelente cu pesto alla Genovese, dar delicioase cu ton sau un condiment pe bază de cârnați. 

Organic, Artizanal, Vegan, Fara Gluten.

Timp de fierbere - 8 min - Al Dente (1L apă/10g sare/100g paste).

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

SpecialitățiVegan
SpecialitățiOrganic
Informații nutriționaleFără lactoză
Informații nutriționaleFără gluten
Filtrează:Vegan
Filtrează:BIO

Producător FOG PASTA

Vezi toate produsele de la acest producator

FOG este o marcă de paste artizanale din Italia, fără gluten și organice, care combină tradiția și inovația cu ambalajele din hârtie 100% reciclabilă.

Aluat fără aditivi și testare pe toate produsele pentru a asigura standarde de calitate înalte. 

FOG crede că mâncarea poate evolua fără a-și pierde bunătatea tradițională.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Paste organice fără gluten Fusilli- Linte roșie și Porumb alb - FOG

Paste organice fără gluten Fusilli- Linte roșie și Porumb alb - FOG

Acest tip de aluat tipic sudic provine dintr-o unealtă numită „fus” folosit ca ac de tricotat. Prin răsucirea unei șuvițe de paste în jurul unui fus, se obține forma tipică.

Lintea roșie are puține grăsimi nesaturate ("grăsimi bune"), multe proteine ​​și oferă numeroase beneficii organismului: conține cantități excelente de proteine ​​vegetale, carbohidrați, fibre, vitamine B și minerale.

În comparație cu alte leguminoase, acestea sunt mai ușor de digerat și ajută la menținerea sub control a indicelui glicemic, fiind astfel potrivite pentru cei care suferă de diabet.

Sunt excelente cu pesto alla Genovese, dar delicioase cu ton sau un condiment pe bază de cârnați. 

Organic, Artizanal, Vegan, Fara Gluten.

Timp de fierbere - 8 min - Al Dente (1L apă/10g sare/100g paste).