You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Mere Generos Bio

România

Producator: DEALUL SOFIEI

6,50 Lei

Caserolă/500g

2 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Descriere:

Mere românești Bio soiul Generos.

Producător DEALUL SOFIEI

Vezi toate produsele de la acest producator

Dealul Sofiei este situat în zona Râmnicului Sărat, departe de oraș și de străzile principale, unde aerul curat domnește liber.

Livada a fost înființată în 2014, se întinde pe 17 ha și este certificată ecologic de către EcoInspect. Aceasta este garanția faptului că nu se folosesc substanțe chimice pentru tratarea fructelor.

În jurul Dealului Sofiei nu există alte culturi, iar astfel livada este protejată de orice substanțe care ar putea veni de la alți fermieri.

Produsele sunt recoltate și ambalate cu o zi sau două înainte de livrare. Așadar, tu vei primi produse proaspete, gata de a fi savurate! Merele sunt mult mai rezistente, și pot fi culese cu o săptămână înainte de livrare.

Prima recoltă este cea mai dragă inimii! În lunile mai și iunie culegem pentru prima dată cireșele, iar prunele, în august-septembrie. Toamna alegem și cele mai frumoase mere, între lunile august și octombrie. Strugurii de vin, bogați și zemoși cad în mâinile noastre în cele mai fermecătoare luni ale anului, septembrie și octombrie.

Recenzii

2 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Mere Generos Bio

Mere Generos Bio

Mere românești Bio soiul Generos.