You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

ViceCream Înghețată Vanilie

Producator: VICE CREAM ROMÂNIA

42,00 Lei

Cutie/400g

3 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 1 zile

Descriere:

Înghețată de vanilie. Fără gluten.

Produs obținut dintr-o bază de înghețată care se lasă la maturat timp de minim 24 ore, la care se adaugă numai ingrediente naturale, aproape exclusiv locale, de la mici producători.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Calorii218 kcal
Grăsimi12.7 g
din care saturate4.2 g
Zaharuri19.2 g
Proteine5.3 g
Fibre1.2 g
Glucide20.9 g
Sare0.2 g

Producător VICE CREAM ROMÂNIA

Vezi toate produsele de la acest producator

Fondat în anul 2016, Vice Cream a pornit aventura servind gelato în cadrul festivalurilor și evenimentelor publice și private.

Misiunea Vice Cream este de a face gelato-ul artizanal italian cât mai cunoscut pieței din România.

Gama de produse este premium si conține doar ingrediente de calitate.

Gama Sorbet conține numai gusturi vegane, fără gluten și lactoză.
Gama Gelato este preparată pe bază de lapte și este gluten-free. În gama de gelato, avem multe gusturi fără zahăr, extrem de apreciate și versatile.

Produsele sunt manufacturate zilnic, într-o cantitate limitată, dintr-o bază care se lasă la maturat timp de minim 24 ore, la care se adăugă numai ingrediente naturale, aproape exclusiv locale, de la mici producători.

Motto-ul Vice Cream este “All natural, fresh and tasty” fără rabat la calitate. Laboratorul este dotat cu aparatură profesională, în care se investește constant pentru a asigura cel mai bun produs.

“Where there is passion, there is success!”

Recenzii

3 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

ViceCream Înghețată Vanilie

ViceCream Înghețată Vanilie

Înghețată de vanilie. Fără gluten.

Produs obținut dintr-o bază de înghețată care se lasă la maturat timp de minim 24 ore, la care se adaugă numai ingrediente naturale, aproape exclusiv locale, de la mici producători.