You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Paste BIO Caseracce Siciliene

Producator: ALMASICILY

25,00 Lei

Ambalaj plastic/500g

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 30 zile

Descriere:

Produs într-o mică moară istorică din provincia Trapani numai din griș obținut din boabe native siciliene, cultivate la soare fără metode intensive sau îngrășăminte dăunătoare.

Certificare organică, uscare lentă la 38°C.

Arome intense și gust unic: acestea sunt caracteristicile amestecului de grâu dur sicilian din soiurile Duilio, Arcangelo, Simeto, Timilia, Russello și Senatore Cappelli.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

SpecialitățiVegan
Calorii350 kcal
Grăsimi1.51 g
din care saturate0.277 g
Carbohidrați74.67 g
Zaharuri2.67 g
Proteine13.8 g
Fibre6 g
Sare8 mg
Filtrează:BIO
Filtrează:Vegan

Producător ALMASICILY

Vezi toate produsele de la acest producator

Almasicily este un brand italian înființat în 2015 care și-a propus să aducă la masă produse autentice siciliene, gustoase și sănătoase, care sunt exact ceea ce pretind că sunt și provin cu adevărat de unde spun că provin.

O companie curată, transparentă și de încredere, care susține micii producători, principiile agriculturii organice și durabile, valoarea metodelor de producție lentă care păstrează intacte nu numai proprietățile nutriționale ci și gustul.

Produsele sunt produse siciliene autentice, realizate din legume, fructe și nuci crescute 100% în Sicilia și realizate prin procese de agricultură locală, clasică și fără intervenții ”moderne” asupra soiurilor.
Produsele sunt rezultatul muncii a peste 27 de agricultori locali, uniți sub o cooperativă agricolă.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Paste BIO Caseracce Siciliene

Paste BIO Caseracce Siciliene

Produs într-o mică moară istorică din provincia Trapani numai din griș obținut din boabe native siciliene, cultivate la soare fără metode intensive sau îngrășăminte dăunătoare.

Certificare organică, uscare lentă la 38°C.

Arome intense și gust unic: acestea sunt caracteristicile amestecului de grâu dur sicilian din soiurile Duilio, Arcangelo, Simeto, Timilia, Russello și Senatore Cappelli.