Preluăm zilnic comenzi cu livrare programată sau imediată. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: Giuliano Tartufi
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Valabilitate la livrare: Minim 10 zile
Un pate specific din zona Umbria, Italia, cu ficăței de pui și ados de trufe de vară. La fel de bun ca pate-ul de casă, din materii prime locale.
Sugestii de servire: pâine prăjită, crostini, paste, risotto, ouă.
Ingrediente: ficat de pui 70%, carne bovină adultă, vin alb, ulei de floarea soarelui, legume mixte (ceapă, morcov, țelină), sare, cremă trufă de vară 0,5% [Trufe de vară (Tuber aestivum Vitt.) 75%, ulei de măsline, sare], aromă, piper.
Alergeni: țelină.
Origine trufe: UE.
Calorii | 206 kcal |
Grăsimi | 16 g |
din care acizi grași saturați | 4.2 g |
Carbohidrați | 0.7 g |
din care zaharuri | 0.2 g |
Proteine | 16 g |
Fibre | 0.6 g |
Sare | 1 g |
Vezi toate produsele de la acest producator
Giuliano Martinelli consideră că vânătoarea de trufe este o adevărată artă care se învață încetul cu încetul, cu perseverență, pasiune și dăruire, constant.
Atelierul este localizat în Italia, Pietralunga, Umbria, la graniță cu regiunea Le Marche, un ținut de trufe prin excelență, înconjurat de natură nealterată și vegetație deasă de păduri sălbatice.
Sortimenul Giuliano Tartufi cuprinde o gamă largă de specialități potrivite pentru a satisface toate tipurile de nevoi: de la cele mai tradiționale produse la cele mai inovatoare, de la cele mai rafinate pe bază de trufă albă sau trufă neagră, până la cele mai ușor de utilizat cu trufă bianchetto sau trufă de vară.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.