You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Piure BIO copii mango, mere și banane - Annabel Karmel

Producator: ANNABEL KARMEL

Acest produs nu mai este in stoc



15,00 Lei

Pungă/100g

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Amestec BIO fin de mango, mere și banane. Sursă de sănătate deplină pentru copilul dumneavoastră.

Conține 100% fructe.

Stagiul 1: de la 6 luni.

Fără gluten.

Fără zahăr adăugat.

Vegan.

BIO.

Fără aditivi, coloranți sau arome artificiale.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

SpecialitățiVegan
SpecialitățiOrganic
Informații nutriționaleFără zahăr adăugat
Informații nutriționaleFără gluten
Informații nutriționaleFără lactoză
Calorii63 kcal
Grăsimi 0.2 g
din care saturate0 g
Carbohidrați15.5 g
din care zaharuri15.5 g
Proteine0.7 g
Fibre 0.2 g
Sare0.01 g
Filtrează:BIO
Filtrează:Vegan
Sodiu0 g

Producător ANNABEL KARMEL

Vezi toate produsele de la acest producator

Cu o carieră de peste 30 de ani, mamă a trei copii, născută la Londra, Annabel Karmel, a fost pionieră în modul în care familiile din întreaga lume își hrănesc bebelușii și copiii. În 2006, Annabel a primit un MBE în onorurile de naștere a Reginei pentru munca sa remarcabilă în domeniul hranei pentru copii și de atunci a devenit recunoscută ca una dintre cele mai importante femei antreprenoare din Marea Britanie. 

Creditată că a început o „revoluție alimentară” cu rețetele și metodele ei de încredere, ea a devenit autorul nr. 1 în bucătăria pentru copii din Marea Britanie, cel mai bine vândut autor internațional și mama tuturor experților în alimentație cu 47 de cărți de bucate... și mai mult.

Călătoria lui Annabel a început cu The Complete Baby and Toddler Meal Planner în 1991 – o carte care a devenit a doua cea mai vândută carte non-ficțiune din toate timpurile. A fost o moștenire pentru primul ei copil Natasha, care din păcate a murit de o infecție virală când avea doar 3 luni.

Simțindu-se vulnerabilă când a venit fiul ei Nicholas, a vrut să-i dea cele mai bune alimente. Cu toate acestea, s-a întâmplat să fi obținut ea însăși cel mai agitat mâncător din lume. Așa că și-a suflecat mânecile și s-a pus pe treabă la gătit combinații inventive pentru Nicholas. Niciodată în visele ei cele mai sălbatice nu s-a gândit că aceste rețete vor culmina într-o carte de bucate care va continua să vândă peste 6 milioane de exemplare în întreaga lume.

Recunoscând că nu există întotdeauna timp pentru a găti, Annabel sprijină familiile ocupate cu opțiuni delicioase, echilibrate din punct de vedere nutritiv; de la piureuri organice pentru copii până la mese gustoase refrigerate și congelate pentru copii mici.

Site-ul web al lui Annabel este plin cu sute de rețete pentru idei și inspirație instantanee, precum și o serie de resurse de experți pentru părinți. În plus, aplicația premiată pentru hrănirea bebelușilor și copiilor mici de la Annabel este perfectă pentru idei de mese și planificare din mers.

Cu singura misiune de a ridica standardele dietei copiilor și de a ajuta milioane de familii din întreaga lume, Annabel este un comentator mediatic obișnuit pe probleme legate de alimentație; ea desfășoară în mod regulat activități de consultanță pentru mari lanțuri de creșe, stațiuni de agrement, restaurante și hoteluri din întreaga lume.

 



Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Piure BIO copii mango, mere și banane - Annabel Karmel

Piure BIO copii mango, mere și banane - Annabel Karmel

Amestec BIO fin de mango, mere și banane. Sursă de sănătate deplină pentru copilul dumneavoastră.

Conține 100% fructe.

Stagiul 1: de la 6 luni.

Fără gluten.

Fără zahăr adăugat.

Vegan.

BIO.

Fără aditivi, coloranți sau arome artificiale.