Preluăm zilnic comenzi cu livrare programată sau imediată. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: FERMA BRALLER
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
27 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Valabilitate la livrare: Minim 2 zile
Produs fiert, doar din carne de porc și condimente, făcut după o rețetă săsească ce datează din anii 1800. Nu conține nici un fel de carne tocată, doar pulpă de porc fasonată și tinută 72h la baiț.
Este un salam care nu ascunde nimic; când se taie se vede exact textura cărnii și ce conține (piper zdrobit - nu măcinat, sare neagră - nu iodată), aspect greu de văzut într-un amestec de carne tocată.
Ingrediente: pulpă porc, piper, ienibahar, nucșoară, sare.
A se păstra la o temperatură cuprinsă între 0...+4°C.
Vezi toate produsele de la acest producator
Ferma Braller, denumire ce își are originea chiar în denumirea comunei în care e situată, comuna Bruiu, tradus în germana ca Braller, este situată în estul extrem al județului Sibiu, între dealuri și văi, păduri și pășuni, cu o faună bogată, aer proaspăt și curat.
Ferma se întinde pe o suprafațăde 250ha și crește văcuțe Limousine, porci din rasa Bazna, oi, crescute natural, și, totodată, prepară merinde tradiționale după rețete săsești moștenite de la străbuni care aduc și păstrează gustul cărnii de altădată.
27 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.