Preluăm zilnic comenzi cu livrare programată sau imediată. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: CARMANGERIA PASINI
Acest produs nu mai este in stoc
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Valabilitate la livrare: Minim 2 zile
Cârnat/Salam crud uscat de porc. Ingrediente 100% naturale.
Produs făcut cu pasiune după o rețetă consacrată din regiunea catalană a Spaniei, maturat 2 luni la temperatură și umiditate controlate.
Ingrediente: pulpă porc fasonată 80% (RO), slănină tare (20%), sare, piper, amestec de condimente naturale, conservant E 250. Membrană naturală comestibilă (intestine vită).
Temperatura de păstrare: 4 +8 grade C.
"Fuet este cârnatul catalan, cu alte cuvinte, din regiunea catalană a Spaniei, un cârnat subțire și versatil din carne de porc în intestin de porc. Poate fi adăugat la o varietate de feluri de mâncare, mâncat pe pâine.
Este poate cel mai delicios atunci când este servit în acest mod tradițional. Doar tăiați-l cu un cuțit ascuțit și mâncați-l. Mulți bucătari spanioli pasionați de gătit adora să adauge Fuet în supe sau să îl servească pe pâine caldă. O altă idee minunată este să o adaugi la o umplutură. Cel mai faimos Fuet se face în comarca Osona și este cunoscut și sub numele de Vic Fuet după orașul Vic, capitala Osona. Fuet este adesea văzut atârnat de o frânghie atașată sau o sfoară folosită în procesul de întărire, iar exteriorul carcasei are uneori un strat alb de mucegai.
Este destul de lung și subtire ca aspect și seamănă cu un salam uscat atât ca aspect, cât și consistență. Este cu adevărat un ingredient obligatoriu pentru bucătarul gurmand. Numele Fuet înseamnă „bici” în limba catalană."
Calorii | 298.1 kcal |
Grăsimi | 20.1 g |
din care acizi grași saturați | 6.1 g |
Carbohidrați | 1.2 g |
Zaharuri | 1.2 g |
Proteine | 28.1 g |
Sare | 2.5 g |
Vezi toate produsele de la acest producator
Carmangeria Pasini oferă produse maturate crud uscate și produse proaspete (salamuri și cârnați cunoscuți sub denumirea de salsiccia), preparate cu pasiune după rețetele consacrate și secrete ale italienilor.
Este înfințată de Simi, un măcelar priceput din zona Clujului care a deprins tehnica producerii acestor specialități în decursul multor ani munciți în Italia, exact în acest domeniu. În procesul de fabricație se folosesc doar carne și ingrediente naturale, condimentele fiind aduse din Italia. Produsele provin din carne 100% românească, supusă tuturor testelor obligatorii sanitar-veterinare, înobilată ulterior cu mucegaiuri benefice consumului uman. Modul de preparare al produselor se bazează pe metode tradiționale și naturale. Salamul crud uscat ajunge la maturitate în cel puțin 2 luni, timp în care se odihnește în camera special amenajată unde temperatura și umiditatea sunt controlate. Membrana produselor este naturală, la fel ca și toate ingredientele. Pentru conservarea produselor se folosește vitamina C ceea ce face ca produsele să aibă un procentaj de 100% natural.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.