Preluăm zilnic comenzi cu livrare programată sau imediată. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: ROKELIN
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Valabilitate la livrare: Minim 2 zile
Cel mai bun salam de la Rokelin, făcut în mod tradițional și cu mucegai natural. Ambalat individual cu orificii mici ca mucegaiul să respire.
Este indicat să țineți produsul 30 minute la temperatura cemerei înainte de a-l consuma pentru a vă bucura de gustul și aroma acestuia.
Ingrediente: carne slabă de porc, vin (sulfiți), sare, zaharuri (lactoză, dextroză), proteine din lapte, proteine din carne, dextrină, condimente, fermenți, stabilizatori E-450 și E-451, colorant E-120, mucegai (penicillum candidum) și ferment de maturare (Lactobacillus sakei Staphylococus xylosus). Umplut în intestin natural. Antioxidanți: E-316 si E-326.
Alergeni: lactoză, sulfiți.
A se depozita la loc răcoros, uscat și ferit de lumină. După deschidere a se consuma în 15 zile.
Fabricat în Spania.
Vezi toate produsele de la acest producator
Rokelin este o afacere de familie din Spania fondată în 1975 cu un obiectiv clar - de a produce șuncă și cârnați de cea mai bună caliatate.
Specialitatea Rokelin este șunca din carne de porc cu denumire de origine controlată Teruel cu care a obținut cel mai mare punctaj în Ghidul Peñín. Pentru a obține cea mai bună calitate, șunca este sărată manual, bucată cu bucată, apoi uscată natural în uscătorul fermei amplasat la 900m altitudine, timp de cel puțin 18 luni. Toți cărnații sunt fabricați cu carne slabă de porc cu denumire de origine controlată.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.