You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Producător TRADIȚIONAL NATUR BERCA

La 15 kilometri de Vulcanii Noroioși de la Pâclele Mari, pe malul râului Buzău se află Berca, un sat unde pregătirea de conserve de legume, fructe, murături după metode tradiţionale se face creând un impact pozitiv pentru mica localitate.


Produsele cu gust ca acasă, de la Tradiţional Natur Berca, asigură locuri de muncă pentru tineri proveniţi din centrul rezidenţial al Asociaţiei Ortodoxe Filantropia Berca din județul Buzău. Mica fabrică a fost pornită la jumătatea anului trecut ca urmare a câştigării competiţiei de idei de afaceri sociale Fabricat în Ţara lui Andrei, finanţată de OMV Petrom.


Prin afacerea noastră socială producem conserve de legume, fructe, murături după metode tradiţionale. Clienților noștri le oferim atât produse clasice, fabricate la foc de lemne, după rețete adunate din zona Buzăului,  cât și produse deosebite cum ar fi zacusca de măr și țelină, dulceață de lapte, dulceață de ardei iute. Foarte important pentu noi este să avem produse gustoase, naturale, realizate fără conservanți sau alți aditivi. Am ales aceasta activitate, deoarece în zonă, există tradiţie în domeniu şi materie primă necesară.

Lista produselor producatorului TRADIȚIONAL NATUR BERCA

Nu sunt produse ale acestui producator.