You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Producător NINKASI

Sikaru este numele unei retete de bere mentionata in Imnul catre Ninkasi, zeita Sumeriana a berii. Scris undeva in jurul anului 1800 ien pe tablite de lut, acest imn este fara indoiala mult mai vechi. Exista dovezi cu privire la fabricarea berii in zona Sumerului ce dateaza din perioada 3500-3100 ien.


Sikaru este o bere nefiltrata, nepasteurizata carbonatata si maturata natural in sticle. Fiind nefiltrata si nepasteurizata aceasta contine drojdie, un organism viu a carui prezenta asigura refermentarea si carbonatarea naturala continuand in acelasi timp sa imbogateasca caracterul si gustul berii. In plus drojdia de bere are numeroase indicatii terapeutice continand intregul complex de vitamina B.


Sikaru este o bere de tip Ale sau de fermentare inalta. Aceasta se obtine prin utilizarea de drojdie ce fermenteaza la temperaturi de 15-25⁰C fiind metoda traditionala de fabricarea berii; termenul “Ale” este nativ englezesc.

Lista produselor producatorului NINKASI

Sortează