You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Producător TAF PRESOIL

Povestea uleiurilor Luna Solai a inceput in 1998, intr-un sat din campia Transilvaniei, Luna, nume de la care se inspira brandul produsului, dintr-o nevoie de procesare locala a semintelor de floarea soarelui pentru consumul familiilor agricultorilor din zona.


In 2012 s-a nascut brandul Luna Solai, din dorinta de a le oferi celor care apreciaza gustul si savoarea traditionale, un ulei romanesc sanatos, natural si bogat in substante nutritive. Produsele sunt obtinute prin tehnologoia presarii la rece, din seminte alese cu grija nesupuse tratamentelor termice sau chimce, ceea ce confera acestora o calitate superioara uleiurilor. Uleiurile astfel procesate pastreaza bogatia de elemente nutritive, vitamine, minerale continute de semintele din care sunt fabricate/facute.


"Am muncit necontenit si am crescut cu fiecare zi...finalul de an 2014 ne-a adus titlul de Furnizor al Casei Regale, o recunoastere a calitatii produselor si valorii brandului nostru. Povestea Luna Solai continua, iar noi ne bucuram ca ne insotiti pe acest drum..."

Lista produselor producatorului TAF PRESOIL

Sortează