You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Producător DELICATERIA ITALIANA

Rizzoli Emanuelli este un nume care evocă povestea unei familii și pasiunea sa pentru mare. Originile acestei pasiuni sunt plasate departe înapoi în timp, mai precis în 1898, când Louis Rizzoli a fondat la Torino prima companie de filetat și ambalat anșoa. Alegerea orasului Torino nu a fost întâmplătoare, orașul avand o tradiție mai veche de un secol în procesarea de produse pescaresti, datorită locației sale unice pe drumul vechi de sare care lega portul Genova, o piață importantă de pește precum și unul dintre principalele porturi ale bunurilor din Est, cu piețele transalpine. După ce a lucrat alaturi de tatăl său Luigi aproape un deceniu, în compania acestuia din Torino, Emilio Zefirino Rizzoli și soția lui Antoaneta Emanuelli au decis să formeze propria companie în Parma, în 1906, Rizzoli Emanuelli (acum Rizzoli Emanuelli Spa). Se spune că perechea a intrat in posesia unei capturi importante de pește, ce le-a fost incredintata împachetata sub forma a trei gnomi prietenosi, care mai apoi au devenit simbolul prestigiosului brand, semn de bun augur, sănătate și longevitate. Din generație în generație, cea mai veche companie din industrie a stiut să inoveze și să rămână tânără.  Carlo, unul dintre fiii lui Emilio și ai Antoanetei, a dezvoltat brandul, în 1958 alaturandu-i-se fiul său Antonio, actualul președinte al Rizzoli Emanuelli SpA, care impreuna cu Massimo, fiul sau, continuă acum activitatea cu succes.

Lista produselor producatorului DELICATERIA ITALIANA

Sortează