You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Producător CAPRI-LACT

SC Capri-Lact SRL, societate care detine o ferma de capre, a fost infiintata din dorinta ca munca și grija pentru animale să fie împletită cu pasiunea și seriozitatea față de clienți. Ferma  situata in sudul Romaniei, mai exact in satul MOTOCI, judetul DOLJ se intinde pe o suprafata de 30.000 mp, cu constructii si echipamente moderne pentru procesarea laptelui, cu flux tehnologic inchis, laptele obtinut zilnic prin mulgere mecanica fiind directionat spre recipienti ermetici si de acolo spre procesare.


SC CAPRI-LACT SRL este un nume care se face tot mai cunoscut pe piata lactatelor din Romania, gratie calitatii produselor fabricate din lapte de capra.


Din noiembrie 2011 produsele noastre si-au facut loc si pe rafturile supermarket-urilor pe plan national, ajungand in momentul de fata sa producem nu mai putin de 32 de produse lactate: lapte integral, iaurt light, iaurt extra, iaurt de casa, iaurt grecesc, sana, kefir, lapte batut, smantana, cas proaspat (simplu, cu praz, cu ardei, cu chimen, cu marar), telemea proaspata, telemea maturata, cascaval, cascaval cu piper, urda, branza de burduf, branza maturata (simpla, cu piper, cu chili, cu nuca, cu chimen), rulou clasic din branza de capra, rulou cu chili din branza de capra, rulou cu marar din branza de capra, rulou ceapa din branza de capra, rulou cu ierburi provence din branza de capra si rulou cu boia din branza de capra.


Obiectivul companiei este sa ofere consumatorului produse lactate si derivate ale acestora de cea mai buna calitate si care pastreaza gustul autentic al laptelui de tara. Mentionam faptul ca produsele sunt 100% naturale, nefolosindu-se nici un fel de agenti de ingrosare, stabilizatori, etc.

Lista produselor producatorului CAPRI-LACT

Nu sunt produse ale acestui producator.