You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Ciorbă de văcuță

Producator: 2CHEFS

14,00 Lei

Caserolă plastic/400g

General rating
1 Recenzie(i) view reviews

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Ciorba de vacuta cu carne Black Angus.

O reteta traditionala, facuta cu suflet de Chef Nico Lontras si Chef Johnny Susala, cu multe legume si bucatele fragede de pulpa de vita Black Angus.

Se pastreaza bine la frigider cateva zile si poate fi reincalzita de 3-4 ori, devenind tot mai gustoasa pe zi ce trece.

Producător 2CHEFS

Vezi toate produsele de la acest producator

Despre Chef Nico Lontras scriu multe bloguri culinare, vorbesc și reporteri de televiziune, și colegii de breaslă. Toți de bine. Definitorie pentru el este relația pe care o are cu hrana, cu ingredientele bune, cu perfecțiunea culinară. Are 22 ani petrecuți in restaurantele din Europa de Nord (Irlanda, Norvegia, Estonia), unde a deschis mai multe restaurante și a câștigat mai multe medalii in competiții internaționale in Gastronomie. De asemenea, aproape toate restaurantele in care a lucrat au fost in sistem de fine dining, lucru ce l-a propulsat foarte mult in cunoasterea acestui tip select de bucatarie. Din acest motiv, Chef Nico Lontras s-a si decis sa se dedice „reinterpretari” bucatariei romanesti si actualmente este cunoscut pentru aceasta directie pe care o propune si o practica.

Chef Johnny Susala este un bucătar cu peste 20 de ani de experienta in bucatarie, timp in care a stat alaturi de mari Chefi precum Jamie Oliver sau Gordon Ramsey, in restaurantele carora a lucrat ca angajat. Johnny este pasionat, ambițios și dedicat, cu o dorință puternică de a găti, de a pune suflet în farfurie și de a-și fructifica la maxim pasiunea și talentul. A deschis mai multe restaurante de succes in București ca OSHO, La Bonne Bouche, Casino Metropolis, Restaurant La Provence.

Recenzii

General rating
1 Recenzie(i) view reviews
11 octombrie, 2019

Verified purchase

Ciorbă de văcuță

Foarte buna!!

Scrie o recenzie

Ciorbă de văcuță

Ciorbă de văcuță

Ciorba de vacuta cu carne Black Angus.

O reteta traditionala, facuta cu suflet de Chef Nico Lontras si Chef Johnny Susala, cu multe legume si bucatele fragede de pulpa de vita Black Angus.

Se pastreaza bine la frigider cateva zile si poate fi reincalzita de 3-4 ori, devenind tot mai gustoasa pe zi ce trece.