You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Salată de ciuperci cu maioneză 600g

Producator: 2CHEFS

35,00 Lei

Caserolă plastic/600g

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

O rețeta simpla si lejeră, cu textura cremoasa si ingrediente atent selectionate.

Tine loc de o masa aperitiv delicioasa!

Poate sta pe mesele de Sarbatoare dar si pe cele de zi cu zi. 

SE LIVREAZA IN ZILELE DE 21, 22, 23, 29, 30 DECEMBRIE.

Producător 2CHEFS

Vezi toate produsele de la acest producator

Despre Chef Nico Lontras scriu multe bloguri culinare, vorbesc și reporteri de televiziune, și colegii de breaslă. Toți de bine. Definitorie pentru el este relația pe care o are cu hrana, cu ingredientele bune, cu perfecțiunea culinară. Are 22 ani petrecuți in restaurantele din Europa de Nord (Irlanda, Norvegia, Estonia), unde a deschis mai multe restaurante și a câștigat mai multe medalii in competiții internaționale in Gastronomie. De asemenea, aproape toate restaurantele in care a lucrat au fost in sistem de fine dining, lucru ce l-a propulsat foarte mult in cunoasterea acestui tip select de bucatarie. Din acest motiv, Chef Nico Lontras s-a si decis sa se dedice „reinterpretari” bucatariei romanesti si actualmente este cunoscut pentru aceasta directie pe care o propune si o practica.

Chef Johnny Susala este un bucătar cu peste 20 de ani de experienta in bucatarie, timp in care a stat alaturi de mari Chefi precum Jamie Oliver sau Gordon Ramsey, in restaurantele carora a lucrat ca angajat. Johnny este pasionat, ambițios și dedicat, cu o dorință puternică de a găti, de a pune suflet în farfurie și de a-și fructifica la maxim pasiunea și talentul. A deschis mai multe restaurante de succes in București ca OSHO, La Bonne Bouche, Casino Metropolis, Restaurant La Provence.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Salată de ciuperci cu maioneză 600g

Salată de ciuperci cu maioneză 600g

O rețeta simpla si lejeră, cu textura cremoasa si ingrediente atent selectionate.

Tine loc de o masa aperitiv delicioasa!

Poate sta pe mesele de Sarbatoare dar si pe cele de zi cu zi. 

SE LIVREAZA IN ZILELE DE 21, 22, 23, 29, 30 DECEMBRIE.