You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Tagliatelle busuioc eco Petras

Producator: PETRAS

10,99 Lei

Cutie carton/250g

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 15 zile

Descriere:

Paste tagliatelle cu busuioc, uscate bland si produse in Romania, certificate ecologic si manufacturate 100%.

Producător PETRAS

Vezi toate produsele de la acest producator

Petras Bio este stradania de a implini un ideal si vine din iubirea pentru pamant, roadele lui si oameni. Ei sunt nu doar pionieri ai productiei alimentare bio din Romania (au inceput productia in 2006), ci si pionieri europeni in domeniul produselor germinate si crude (sprouted raw foods).
Petras Bio lucreaza certificat ecologic, pentru ca isi doresc produse adevarate si sanatoase, a caror fabricare au invatat-o in Elvetia, Germania si Marea Britanie. In prezent lucreaza in parteneriat cu o ferma ecologica din Romania cu o suprafata totala de 900 de hectare si cu o moara ecologica.
Intregul lor lant de productie, de la cultivarea terenurilor agricole, trecand prin morarit si pana la activitatea lor, este certificat ecologic. Pentru a pastra calitatile cerealelor prelucrate sunt folosite tehnologii cat mai blande, deoarece odata cu cresterea temperaturii de prelucrare, produsele isi pierd din proprietati noi folosim la obtinerea lor noastre cele mai mici temperaturi posibile.
La pastele fainoase nu folosim doar procedeul comun de extrudare ci si cel de laminare, la care fibra aluatului nu este rupta si nici incalzita, obtinand un produs premium ca gust si calitate.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Tagliatelle busuioc eco Petras

Tagliatelle busuioc eco Petras

Paste tagliatelle cu busuioc, uscate bland si produse in Romania, certificate ecologic si manufacturate 100%.