You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Salam Crud-Uscat Napoli picant din carne de porc

Producator: Carmangeria Pasini

Acest produs nu mai este in stoc



46,00 Lei

Punga hârtie / aprox 400g

Acesta e un produs cu greutate variabilă.Detalii:

115,00 lei pe kg

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 4 zile

Descriere:

Ingrediente: 

Carne de porc 80%, slanina 20%, sare cu nitriti, piper, condimente, boia iute.

A se pastra la 4-8 grade celsius.

Producător Carmangeria Pasini

Vezi toate produsele de la acest producator

Carmangeria Pasini ofera produse maturate crud uscate si produse proaspete (salamuri și cârnați cunoscuți sub denumirea de salsiccia), preparate cu pasiune dupa retetele consacrate si secrete ale italienilor.
Este infintata de Simi, un macelar priceput din zona Clujului care a deprins tehnica producerii acestor specialitati in decursul multor ani munciti in Italia, exact in acest domeniu. In procesul de fabricatie se folosește doar carne și ingrediente naturale, condimentele fiind aduse din Italia. Produsele provin din carne 100% romaneasca, supusă tuturor testelor obligatorii sanitar-veterinare, inobilata ulterior cu mucegaiuri benefice consumului uman. Modul de preparare al produselor se bazează pe metode tradiționale și naturale. Salamul crud uscat ajunge la maturitate în 2 luni, timp în care se odihnește în camera special amenajată unde temperatura și umiditatea sunt controlate. Membrana produselor este naturală, la fel ca și toate ingredientele. Pentru conservarea produselor se foloseste vitamina C ceea ce face că produsele să aibă un procentaj de 100% natural.

La Pasini se pune accent pe standardele de calitate înalte. PASINI este o afacere de familie ce aduce gustul autentic italian acasă, în România.


Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Salam Crud-Uscat Napoli picant din carne de porc

Salam Crud-Uscat Napoli picant din carne de porc

Ingrediente: 

Carne de porc 80%, slanina 20%, sare cu nitriti, piper, condimente, boia iute.

A se pastra la 4-8 grade celsius.