You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Suc de mere Măr de Bran

Producator: MĂR DE BRAN

15,00 Lei

Sticla de sticla 1L

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 10 zile

Descriere:

Suc interal de mere fara adaos de apă si zahar.

NU conține conservanți, coloranți sau îndulcitori. 

Produs natural integral extras din merele culese manual și apoi presate după metode tradiționale, dar cu echipamente moderne.

Producător MĂR DE BRAN

Vezi toate produsele de la acest producator

Ferma naturală “Măr de Bran” promovează reîntoarcerea la simplitate, la tradiție și la savoarea produselor cu adevărat naturale. Situată în culoarul Rucăr-Bran, între munții Bucegi și Piatra Craiului, ferma produce suc natural, integral din mere.

Sucul de mere este produs la fermă imediat după ce merele au fost culese. Calitatea fructelor este foarte importantă pentru proprietățile nutritive ale sucului, pentru gust și culoare. De aceea fructele noastre, mere organice, culese direct din pom provin numai din livezile tradiționale și nu din cele de cultură intensivă, adeseori tratate chimic. Din acest motiv, cantitățile de suc pe care le producem sunt atent controlate. Merele sunt alese cu grijă și pricepere, spălate în apă de izvor, apoi sunt tocate și presate. Procesarea este minimă, singurul proces tehnologic fiind pasteurizarea, făcută în așa fel încât sucul de mere să-și păstreze proprietățile.

Îmbutelierea se face în sticle de 1l, etichetate, apoi ambalate în cutii și pregătite să ia drumul spre partenerii noștri de distribuție, ca în final să ajungă la dumneavoastră, prietenii sucului ”Măr de Bran”.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Informații nutriționaleFără zahăr
Filtrează:Vegan

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Suc de mere Măr de Bran

Suc de mere Măr de Bran

Suc interal de mere fara adaos de apă si zahar.

NU conține conservanți, coloranți sau îndulcitori. 

Produs natural integral extras din merele culese manual și apoi presate după metode tradiționale, dar cu echipamente moderne.