You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

UCOOK: Pui cajun cu caserolle

Clasic, 2 persoane, 30 minute

Producator: RARE FOODS SERVICES

45,00 Lei

Cutie cartonată cu folie termică

24,53 lei pe persoană

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Pachetul conține roșii România, pătrunjel România, condiment cajun, ulei de măsline, usturoi România, ceapă albă România, mentă verde, chimion, coriandru pudră, ardei gras România, piept de pui de la Mihăilești, năut - toate în cantitățile exacte cerute de rețetă.

Producător RARE FOODS SERVICES

Vezi toate produsele de la acest producator

Rare Food Services este compusa din doi Chefi cu renume Nico Lontras si Johnny Susala.

Despre Chef Nico Lontras scriu multe bloguri culinare, vorbesc și reporteri de televiziune, și colegii de breaslă. Toți de bine. Definitorie pentru el este relația pe care o are cu hrana, cu ingredientele bune, cu perfecțiunea culinară. Are 22 ani petrecuți in restaurantele din Europa de Nord (Irlanda, Norvegia, Estonia), unde a deschis mai multe restaurante și a câștigat mai multe medalii in competiții internaționale in Gastronomie. De asemenea, aproape toate restaurantele in care a lucrat au fost in sistem de fine dining, lucru ce l-a propulsat foarte mult in cunoasterea acestui tip select de bucatarie. Din acest motiv, Chef Nico Lontras s-a si decis sa se dedice „reinterpretari” bucatariei romanesti si actualmente este cunoscut pentru aceasta directie pe care o propune si o practica.

Chef Johnny Susala este un bucătar cu peste 20 de ani de experienta in bucatarie, timp in care a stat alaturi de mari Chefi precum Jamie Oliver sau Gordon Ramsey, in restaurantele carora a lucrat ca angajat. Johnny este pasionat, ambițios și dedicat, cu o dorință puternică de a găti, de a pune suflet în farfurie și de a-și fructifica la maxim pasiunea și talentul. A deschis mai multe restaurante de succes in București ca OSHO, La Bonne Bouche, Casino Metropolis, Restaurant La Provence.