You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sirop din flori de păpădie - Din Eden

Producator: DIN EDEN

25,00 Lei

Sticlă/250ml

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 10 zile

Descriere:

Florile de păpădie protejează ficatul și rinichii, scad tensiunea arterială și nivelul colesterolului, sunt eficiente în reglarea hormonală, tratează acneea și au rol detoxifiant.

Florile de păpădie sunt culese manual din flora spontană a Munților Căpățânii și Parâng.

Se poate consuma ca atare (2-3 linguri/zi) sau diluat cu apă plată/carbogazoasă (1:5).

Se poate utiliza în diferite cocktailuri alcoolice și non-alcoolice, pe post de topping pentru deserturi sau ca băutură caldă, diluat cu apă fierbinte (1:5).

Producător DIN EDEN

Vezi toate produsele de la acest producator

Din Eden este un producător de siropuri naturale presate la rece din plante medicinale și fructe de pădure din localitatea Polovragi, județul Gorj.

Din Eden a luat naștere în 2015 ca o afacere de familie pornită de la zero, fără fonduri europene.

Bucureșteanul Andrei Cornea s-a mutat la Polovragi unde s-a redescoperit pe sine, a învățat să aprecieze natura, aerul curat de munte, cântul păsărilor și iarba verde.

Scânteia ce a aprins proiectul Din Eden a fost momentul în care a gustat la un vecin, siropul din petale de trandafiri cu apă de izvor. Gustul  a fost atât de plăcut și neașteptat încât și-a dorit să învețe cum se face. Și de aici ... a pornit totul.

Determinarea, curajul, nădejdea, credința, bunătatea, simplitatea - sunt elementele definitorii pentru Andrei și afacerea sa.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Sirop din flori de păpădie - Din Eden

Sirop din flori de păpădie - Din Eden

Florile de păpădie protejează ficatul și rinichii, scad tensiunea arterială și nivelul colesterolului, sunt eficiente în reglarea hormonală, tratează acneea și au rol detoxifiant.

Florile de păpădie sunt culese manual din flora spontană a Munților Căpățânii și Parâng.

Se poate consuma ca atare (2-3 linguri/zi) sau diluat cu apă plată/carbogazoasă (1:5).

Se poate utiliza în diferite cocktailuri alcoolice și non-alcoolice, pe post de topping pentru deserturi sau ca băutură caldă, diluat cu apă fierbinte (1:5).