Preluăm zilnic comenzi cu livrare programată sau imediată. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Producator: Chef Sosin
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Valabilitate la livrare: Minim 10 zile
Dijon a l’ancienne cu Sauvignon Blanc, acrișor, ușor înțepător, aromat. Un clasic.
Semințe întregi de muștar galben și brun aromate în vin alb. Mareșalul nostru în războaiele din bucătărie câștigă papile și inimi aproape fără nici un fel de efort.
Ingrediente: vin alb (Sauvignon Blanc), semințe de muștar galben şi brun, oțet din vin alb, miere polifloră, sare, piper verde.
Vezi toate produsele de la acest producator
Chef Sosin este un producător local de sosuri şi mustaruri artizanale, și un iubitor de pisici.
A început în iulie 2018 cu 2 tipuri de muștar: unul dulce, ușor picant, și unul cu hrean, sezonier. Între timp, portofoliul a crescut la 4 tipuri de muștar (şi 3 pisci :) ), două tipuri de chutney, ketchup şi dulceață de lapte. Ulterior, toată activitatea s-a mutat în laboratorul din Jilava (fără pisici :) ). (A apărut şi ce-a de-a patra pisică - Sosi.)
Ingredientele folosite sunt de cea mai bună calitate şi pot fi împărțite în câteva categorii: boabe, miere, oțet, vin, fructe şi legume. Nu se folosesc coloranți sau agenți de îngroșare. Produsele sunt fabricate 100% manual.
In portofoliu sunt 3 tipuri de muștar (cu miere, cu boabe întregi şi Sauvignon Blanc de la Vinarte, cu puțin chili, iute aromat și condimentat), 2 chutney (de roșii şi de caise), 2 sosuri iuți (sweet chili și iute cu lemongrass) și o dulceață de clementine.
Pentru producție se folosește o marmită cu agitator cu o capacitate de 80L veche de 26 ani, recondiționată de un meșter. Borcanele sunt umplute cu ajutorul unui dozator semi automat, iar etichetele sunt lipite manual (se pot dezlipi ușor pentru a refolosi borcanele).
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.