You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Cabanos din Păstrăv Afumat

Producator: QUALITY NATURAL - VALEPUTNA

28,00 Lei

Vid/≅ 110g

17 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 3 zile

Descriere:

Cabanosul de păstrăv afumat la lemn de fag este o specialitate rar întâlnită care merge perfect alături de un pahar de vin alb.

Este un produs 100% natural, făcut în localitatea Valea Putnei, din păstrăv achizițonat de la o păstrăvărie localizată la baza Munților Călimani, ferită de poluare și deșeuri degradabile.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Calorii103.47 kcal
Grăsimi3.03 gr
din care saturate2 gr
Carbohidrați0.04 gr
din care zaharuri0.02 gr
Proteine19.03 gr

Producător QUALITY NATURAL - VALEPUTNA

Vezi toate produsele de la acest producator

Produsele comercializate sub brandul Valeputna s-au nascut din dorinta lui Bobi-Purda Nicoara, impreuna cu cumnatul sau Florin de a valorifica traditioa locala existenta in prelucrarea pastravului si de a oferii  clientilor produse atractive, gustoase si sigure din punct de vedere alimentar. 

Fabrica este situata in inima Bucovinei, mai exact pe Valea Putnei (la
 cativa km de Campulung Moldovenesc in directia Vatra Dornei), intr-o zona extrem de frumoasa si cu stiinta in realizarea unor astfel de produse. Produsele sunt comercializate sub brandul Valeputna, iar denumirea unei parti a acestora are legatura cu zona in care sunt fabricate. 
In acest moment portofoliul lor contine 14 cu intentia de a introduce inca doua
 noi produse in urmatoarele luni. 
Pastravul Manastiresc, Pastravul Vanatoresc, Pastravul Padurean si
 Pastravul Craiesc fac parte din gama Bucovina si sunt specialitati locale de pastrav. 
Primele trei au in componenta rondele de pastrav tinute in prealabil
 in bait, usor marinate, ce ulterior sunt streilizate prin fierbere alaturi de suc de rosii si legume (Manastiresc-gust dulceag), suc de rosii, condimente si usturoi (Vanatoresc-usor picant), hribi si legume (Padurean). Pastravul Craiesc are in componenta file de pastrav afumat (ce a fost, in  prealabil, curatat de piele si oase) pus la pastrare in ulei vegetal aromatizat cu boabe de ienibahar, foi de dafin si condimente. 

Gama Trutta are in componenta tartinabile pe baza de pastrav afumat combinat cu: 

-branza bio din lapte de vaca, smantana, hrean, lamaie, condimente (Trutta Dux) 
-nuca macinata, miere de albine, smantana, condimente (Trutta Rex)
 
-pasta de legume, ardei iute, condimente (Trutta Princeps)
 
-ficat de pui crescut la tara si condimente (Trutta Primus)
.

Gama Drag a fost conceputa si lansata in luna februarie 2016, luna in care
 sarbatorim Dragobetele. 
Valeputna este un brand 100% romanesc, cei doi asociati considerand ca a imptrumuta
 unele din insusiriile Dragobetelui pentru a denumi cele patru 
specialitati (pastrav afumat cu sosuri) constitue un demers firesc.
 
Astfel au in alcatuirea acestei game:
 
-Sburatorul:pastrav afumat cu sos de smantana, hrean si usturoi
 
-Descantat:pastrav afumat cu mix de legume si condimete
 
-Navalnic: pastrav afumat cu sos de mustar, miere si piper murat
 
-Sorocitu: pastrav afumat cu sos de smantana, usturoi si sfecla rosie.

Pentru a accentua momentul in care acesta gama a iesit in piata si caracterul pur romanesc al acesteia, scrierea etichetelor a fost facuta de catre echipa LivrezDragoste.ro, penru ingrediente folosind arhaisme 
(ai de munte, chiparus gras, morcon, piperiu, etc.).
 

Toate condimentele folosite sunt naturale, nu se folosesc aditivi sau
 coloranti alimentari. Tot pastravul folosit este pastrav local de cea mai buna calitate, in 
principal, achizitionat dintr-o pastravarie aflata la baza Muntilor
 Calimani (Parc National), zona in care nu exista exploatari forestiere sau alte activitati poluante si unde pastravul beneficiaza si de un aport important de alimentatie naturala. Dupa baituire pastravul se afuma cu fum obtinut prin arderea unui mix de lemn de fag si cires, conuri de brad si semnite de ienupar, mix ce se realizeaza tot local. Afumarea se realizeaza in trei reprize consecutive de afumare la temperatura de 40, 50, respectiv 40 grade Celsius. 

 

Recenzii

17 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Cabanos din Păstrăv Afumat

Cabanos din Păstrăv Afumat

Cabanosul de păstrăv afumat la lemn de fag este o specialitate rar întâlnită care merge perfect alături de un pahar de vin alb.

Este un produs 100% natural, făcut în localitatea Valea Putnei, din păstrăv achizițonat de la o păstrăvărie localizată la baza Munților Călimani, ferită de poluare și deșeuri degradabile.