You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Chilifire beer chips

Producator: FRUITS & VEGGIES REBORN

10,00 Lei

Pungă bopp/80g

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Chipsuri crocante cu malț și cerale din bere cu fulgi de chili.

Produs în România vegan, upcycled, artizanal, natural, fără zahăr adăugat.

Ingrediente ignorate precum cerealele şi malţul folosite în producerea berii sunt transformate în snackuri mai bune pentru tine şi pentru planeta noastră.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

SpecialitățiVegan
Informații nutriționaleFără lactoză
Informații nutriționaleFără zahăr
Calorii391 kcal
Grăsimi17 g
din care acizi grași saturați1.8 g
Zaharuri2.2 g
Proteine10 g
Fibre25 g
Glucide43 g
Sare1.3 g
Filtrează:Vegan

Producător FRUITS & VEGGIES REBORN

Vezi toate produsele de la acest producator

"FRUITS & VEGGIES REBORN s-a născut din convingerea că putem face snackuri mai bune pentru noi și în același timp mai bune pentru planeta noastră.
Am dezvoltat rețete și tehnici proprii pentru a da naștere la produse delicioase, nutritive și sustenabile, din ingrediente ce în mod obișnuit ar fi fost aruncate.
Colaborăm cu producători locali de băuturi artizanale de la care obținem pulpă de fructe și legume, malț și cereale, dar și nuci și le dăm o nouă viață în snakcurile pe care le facem.

Totul a început din dorința de a crea un snack natural, echilibrat, sănătos, și al cărui gust să depășească așteptările. Astfel s-a născut primul snack făcut din pulpă proaspătă de fructe și legume - cea mai sănătoasă parte a celor mai sănătoase alimente.

favr. sunt snackuri dulci sau sărate al căror ingredient principal sunt fructele și legumele ce au fost presate la rece pentru a obține sucuri naturale

favr. este un concept ce și-a propus să realizeze snackuri 100% naturale, folosind într-un mod responsabil și sustenabil ingrediente ce au un impact pozitiv asupra sănătății noastre și a mediului înconjurător.

Pentru asta folosim de la producatorii de sucuri naturale, pulpa proaspată de fructe și legume ce rezultă din producerea sucurilor și o transformăm în snackuri unice bune pentru tine și pentru planetă

Astfel un ingredient complet ignorat capătă o nouă viață pentru beneficiul nostru: - pulpa este peste 90% fibră vegetală. - în urma presării, în pulpă rămâne doar o treime din zahărul pe care fructele și legumele îl conțin. - cu fiecare snack pe care îl producem, micșorăm risipa alimetară și procesele care contribuie la degradarea habitatului nostru într-o perioadă critică în care fiecare gest contează

De ce favr. ? Este un snack nutritiv și complex care are și o componentă emoțională puternică: Grija pentru noi și pentru mediul înconjurător! Are mai puține calorii, doar zahăr prezent în mod natural în pulpa de fructe și legume, mai multe fibre și mai mult gust. Totul într-un snack unic care acționează pentru un viitor mai bun.

CALITĂȚI:

100% Vegan

100% Natural

100% gândit și făcut în România

0% Zahăr sau îndulcitor adăugat

0% E-uri sau alte prafuri.

FAVR. este un concept unic, 100% gândit și realizat în România.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Scrie o recenzie

Chilifire beer chips

Chilifire beer chips

Chipsuri crocante cu malț și cerale din bere cu fulgi de chili.

Produs în România vegan, upcycled, artizanal, natural, fără zahăr adăugat.

Ingrediente ignorate precum cerealele şi malţul folosite în producerea berii sunt transformate în snackuri mai bune pentru tine şi pentru planeta noastră.