Preluam comenzi cu Livrare începând cu 7 Mai. Pentru Masa de Paşte vă aşteptăm cu drag în Băcănii până Sâmbătă 4 Mai ora 17:00. Vă multumim! Sărbători Fericite!
Preturile includ TVA
Produs obținut prin opărire. Grăsime S.U. min. 35%. Produs obținut prin opărire. Grăsime...
145g
Produs obținut prin opărire. Grăsime S.U. min. 35%. Produs obținut prin opărire. Grăsime...
96g
Crema de brânză de vacă cu roșii uscate, usturoi și busuioc de la artizanii laptelui Artesana înseamnă simplitate, gust, dragoste. Aromele și gustul inconfundabil de bogat al laptelui neomogenizat, pasteurizat la temperatură joasă, păstrat integral și 100% românesc a fost infuzat cu roșii uscate la soare, usturoi și busuioc - de cea mai bună calitate.... Crema de brânză de vacă cu roșii...
200g
Burrata este un tip de brânză italiană obținută din mozzarella, pe care o regăsim la exterior, iar în interior se află o pastă de mozzarella cu smântână. Gustul este bogat, untos și lăptos. Poate fi servită alături de salate, prosciutto crudo, roșii proaspete cu ulei de măsline sau paste. Fiind o brânză proaspătă, Burrata nu are nevoie de timp de maturare. Burrata este un tip de brânză...
150g
Din lapte proaspăt, de la capre crescute în fermă proprie, în România. Pregătit în inima Transilvaniei, după rețetă tradițională, din grija familiei Baier. Grăsime raportată la substanța uscată min. 45%. Din lapte proaspăt, de la capre...
≅ 250g
Din lapte proaspăt, de la capre crescute în fermă proprie, în România. Pregătit în inima Transilvaniei, după rețetă tradițională, din grija familiei Baier. Grăsime raportată la substanța uscată min. 45%. Din lapte proaspăt, de la capre...
≅ 250g
Brănză de vacă - perfectă cu smantână, la plăcinte sau mâncată ca atare. Produs fabricat prin procesul de închegare a laptelui de vacă în stare crudă. Brănză de vacă - perfectă cu...
≅ 500g
Din lapte proaspăt, de la capre crescute în fermă proprie, în România. Pregătit în inima Transilvaniei, după rețetă tradițională, din grija familiei Baier. Grăsime raportată la substanța uscată min. 45%. Din lapte proaspăt, de la capre...
≅ 250g
Produs ecologic pasteurizat la temperatură mică, fără adaos de lapte praf, fără înglobare de albumină, fără adaos de grăsimi vegetale și alți potențiatori de arome. Gust autentic ecologic. Produs ecologic pasteurizat la...
Telemea din lapte de vacă, bună și cinstită, din ingrediente naturale. Produs pasteurizat, din Bucovina. Telemea din lapte de vacă, bună și...
≅ 500g
O delicatesă unicat, 100% naturală, făcută din lapte de vacă. Are o istorie şi un nume hilar. Pe vremea comunismului, muncitorii furau caşcaval nematurat pentru a-şi potoli foamea, legându-l la brâu, în zona buricului... de aici si denumirea de brânza "Buric". O delicatesă unicat, 100% naturală,...
≅ 500g
Produs ecologic/bio, pasteurizat la temperatură mică, fără adaos de lapte praf, fără înglobare de albumină, fără adaos de grăsimi vegetale și alți potențiatori de arome. Gust autentic ecologic. Produs ecologic/bio, pasteurizat la...
160g
Produs ecologic/bio/organic din lapte exclusiv din fermele proprii din Nordul Transilvaniei. Produs pasteurizat la temperatură mică, fără adaos de lapte praf, fără înglobare de albumină, fără adaos de grăsimi vegetale și alți potențiatori de arome. Gust autentic ecologic. Produs ecologic/bio/organic din lapte...
160g
Rulourile „a la Provence” sunt presărate cu ierburi fine printre care se disting rozmarinul, oregano, salvia, măghiranul, cimbrişorul, menta şi busuiocul. Rulourile „a la Provence” sunt...
100g
Realizată după o rețetă tradițională, adaptată la standardele de securitate ale alimentului, telemeaua este obținută din lapte integral proaspăt, gustos și cu mult caimac. După perioada de maturare, se transformă într-o telemea cremoasă, gustoasă și deosebit de fină. Trebuie încercată cu roşii proaspete. Realizată după o rețetă tradițională,...
≅ 500g