Comenzile pentru Masa de Paşte se vor livra pe 16, 17 şi 18 Aprilie. Dată limită comandă 13 Aprilie ora 22:00. Va multumim!
Preturile includ TVA
Selecție premium ce-ți va perfecționa salatele, îți va îmbrăca brânzeturile, îți va pune în valoare deserturile... într-un cuvânt, te va face stăpân pe pasul crucial al pregătirii unei farfurii. Noaptea înstelată este un cer pe care ne-am făcut timp să-l observăm. În această imensitate albăstruie, vârfurile albe, roz și mov ne transportă într-un univers... Selecție premium ce-ți va perfecționa...
5g
Piperul Timut este originar din Nepal. Este cunoscut si sub numele de piper grapefruit datorită gustului fructat de citrice, cu note proapete și acidulate și miros unic. Bobul Timur crește în munții nepalezi, pe arbuști mici, din care se recoltează fructele. Odată scăpat de semințele sale să păstreze doar coaja: aici este adevărata aromă! Piperul Timut... Piperul Timut este originar din...
30g
Selecție premium de petale de trandafir și flori întregi de nalbă. O combinație perfectă atât ca gust, cât și vizual. Aurora Boreală reflectă o atmosferă rece, polară, cer înghețat unde cerul nopții și vălurile de lumină se îmbină Petalele vechi de trandafir, de culoare palidă, vor aduce o notă romantică și plină de farmec creațiilor tale. Nalba, de... Selecție premium de petale de...
5g
Boabe întregi, mari și omogene de Piper Roz, certificate organic. Calibru A+ (reprezintă mai puțin de 5% din recolta mondială). Piperul roz: piperul Gurmanzilor. Gust fructat, dulce și floral. Boabele de piper roz merg divin cu majoritatea peștilor, în special cu somonul. Funcționează și cu foie gras, rață sau carne de porc. În cele din urmă, nu vă fie... Boabe întregi, mari și omogene de...
30g
Îmbunătățiți-vă felurile de mâncare cu toppingul Gomasio, un amestec delicat de semințe de susan prăjite și sare de mare. Acest condiment tradițional japonez este ideal pentru a adăuga o notă de umami mâncărurilor dvs., reducând în același timp cantitatea de sare folosită. Cele trei susanuri de la Gomasio sunt susanul auriu, susanul negru și susanul ume... Îmbunătățiți-vă felurile de mâncare...
50g
Ardeiul Kampot este recunoscut de cei mai mari bucătari din întreaga lume drept unul dintre cele mai bune boabe de piper. Este cultivat exclusiv în regiunile Kep și Kampot, din Cambodgia, și a obținut, în 2010, o etichetă de Indicație Geografică Protejată. Piperul negru de Kampot este intens și echilibrat. Combină dulceața vaniliei și a caramelului,... Ardeiul Kampot este recunoscut de cei...
60g
Originar din insula Borneo din Malaezia, ardeiul alb Sarawak este cultivat în principal în regiunea Sarawak, de unde își ia numele. Ardeiul de Sarawak este recoltat manual, bob cu bob. Piperul alb Sarawak Vanissa beneficiază de o indicație geografică protejată (IGP) care îi garantează originea, calitatea și respectul pentru metodele tradiționale... Originar din insula Borneo din...
65g
Usturoiul negru se obține prin fermentarea usturoiului obișnuit într-un mediu cald și umed timp de câteva săptămâni. Usturoiul negru este un produs magnific atât pentru aromele sale dulci confitate de caramel, ciuperci, balsamic, cât și pentru proprietățile antioxidante și detoxifiante care îl fac un adevărat aliment sănătos. De ce combinația usturoi... Usturoiul negru se obține prin...
Amestec de condimente inspirat de aromele tradiționale din Orientul Mijlociu. Mixul Zaatar constă din sumac, semințe de susan, cimbru și sare. Un amestec bogat și aromat, cu o notă de aciditate, o textură crocantă și note erbacee. Mixul Zaatar este extrem de versatil. Îl poți încorpora în hummus, în vinegretă, presărat pe legume la grătar sau în... Amestec de condimente inspirat de...
Ardeiul jalapeño își ia numele de la orașul mexican Xalapa, uneori ortografiat Jalapa, în regiunea Veracruz din estul Mexicului. Acest ardei este cunoscut pentru aroma sa picantă, fructată, proaspătă, ușor acidulată. Cu un nivel mediu de 3000 până la 6000 pe scara Scoville, acest ardei picant rămâne accesibil unui public larg, chiar și celor neinițiați.... Ardeiul jalapeño își ia numele de la...
35g
Acest mic fruct galben citric originar din Asia de Est este adesea văzut ca o combinație de nedescris de grapefruit, lămâie și mandarină. Yuzu arată exact ca o lămâie, cu o piele mai groasă, plină de denivelări. Yuzu este deosebit de apreciat pentru aroma sa distinctă, proaspătă și parfumată, mai complexă decât majoritatea fructelor citrice comune în... Acest mic fruct galben citric...
45g
Boia de ardei iute, de o culoare roșu aprins, cu note picante moderate afumată încet cu lemn de stejar verde. Aromă puternică, pe cât de delicioasă, pe atât de reconfortantă. Această latură afumată este deosebit de apreciată de vegetarieni și vegani, care găsesc arome specifice produselor de origine animală (slănină, somon, brânză etc.). Boia de ardei iute, de o culoare roșu...
55g
Un amestec surprinzător, de presărat peste tot în ultimul moment. Vrei să ridici calitatea creațiilor tale cu un simplu gest? Spune la revedere mâncărurilor cărora le lipsește „un pic”. Gătitul este pe cale să devină infinit mai ușor! Sare, roșii, boia de ardei, chimen negru, usturoi, ceapă, piper și ardei iute... suficient pentru a oferi o căldură... Un amestec surprinzător, de presărat...
55g
Le Cajun - un amestec emblematic de grătare americane. Când vine sezonul grătarului, acesta este amestecul de condimente pe care trebuie să-l ai la îndemână. Cum să-l folosești, cu ce să-l asociezi? În ceea ce privește carnea, se potrivește cel mai bine cu carnea de porc și pui. Pregătiți coaste de porc marinate sau friptură de pui cu Cajun și veți... Le Cajun - un amestec emblematic de...
55g
Cristale grosiere ideale pentru rașnițele de sare. Este extrasă din depozite saline antice. Este un condiment natural care contine minerale importante esențiale pentru o alimentație sănătoasă. Preparat fără aditivi artificiali. Sugestii de utilizare: – ca si condiment pentru legume, carne, pui, pește;– ca topping pe pizza sau focaccia;– presărați peste... Cristale grosiere ideale pentru...
500g
Sarea roz de Himalaya a fost atent selecționată de către experții Maldon, aceasta fiind verificată și ambalată sub stricta lor supraveghere. Sarea este extrasă din minele din Pakistan situate la poalele munților Himalaya. Această sare este apreciată pentru gama variată de minerale pe care le conține: magneziu, potasiu, calciu, fier, zinc. Din... Sarea roz de Himalaya a fost atent...
250g
Kalahari înseamna în dialectul local: ”Pământul fără apă”. Deșertul Kalahari este localizat pe rămășițele unui fost lac preistoric, Makgadikgadi, care avea o suprafață de peste 80.000 km2 și o adâncime de peste 30 mtr. Acesta a secat cu mii de ani în urmă, lăsând loc uneia dintre cele mai mari saline din lume. Această sare este recoltată manual într-o... Kalahari înseamna în dialectul local:...
250g
Produs natural, cu materie primă din ferma proprie. Fără conservanți și aditivi! O specialitate picantă care se potrivește la multe feluri de măncare. Simplitatea ardeiului jalapeno murat îl face favorit universal printre fanii tuturor tipurilor de mâncăruri picante. Produs natural, cu materie primă din...
190g
4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Nasi Goreng 500g orez cu bob lung, 2 linguri ulei, 2 ouă, 150g fructe de mare/pui, 25g ceapă, 25g praz, 25g varză și 25g morcov, toate tăiate mărunt, 50g Pasta Nasi Goreng, 75ml lapte de cocos, frunze de coriandru pentru ornat. Fierbeți orezul. Încingeți uleiul într-un wok și prăjiți... 4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare! Mod depreparare: Curry iute de pui 500g pui cubulețe, 60g pastă de curry iute, 1 lingură de ulei, 1 ceapă mare feliată, 75ml lapte de nucă de cocos, 125ml apă. Marinați puiul cu pasta de curry iute. Încălziți uleiul într-o tigaie si sotați ceapa. Adăugați puiul si sotați până când puiul devine... 4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 30 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Pastă pentru orez galben 500g orez, 50g Pastă pt. orez galben, 100ml lapte de cocos, 50 ml apă. Fierbeți orezul. Într-o tigaie, amestecați Pasta pt. orez galben, laptele de cocos și apa și fierbeți până când sosul se îngroașă. Luați de pe foc. Adăugați orezul fiert și amestecați... 4 PORȚII ÎN 30 MINUTE! Recomandare!...
50g
4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry Kerala de pește 400g pește, feliat, 60g Pastă de curry Kerala Fish Masala, 1lingură ghee/ulei, 50g ceapă, feliată, 2 ardei iuți verzi, tocați, 1/2cană (125g) smântâna gătit/curd/iaurt, 1/4 cană apă. Marinați peștele în pasta Kerala Masala. Încingeți uleiul/ghee într-o tigaie și căliți... 4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry verde thailandez de pui 60g Pastă de curry verde thailandez, 300ml apă, 300ml lapte de cocos, 300g pui dezosat, feliat subțire, 300g legume (de ex. dovlecel, pak choy, ciuperci, vinete), 2-3 ardei iuți verzi feliați. 1. Încingeți pasta de curry verde thailandez într-o tigaie. Adăugați apa... 4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry de pui 500 g pui, tăiat in bucăți, 50 g pastă de curry de pui, 2 linguri ulei, 2 cepe mari, feliate, 75 ml lapte de cocos, 125 ml apă 1. Marinați puiul in pasta de curry. 2. Încingeți uleiul într-o tigaie si căliți ceapa. 3. Adăugați puiul si amestecați pană se rumenește uniform. 4.... 4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
60g
RealFoods livrează acasă produse bio, naturale si proaspete, direct de la producători mici și ferme de familie din toată țara, dar nu numai... Căutăm în permanență producători pasionați de ceea ce fac și lucrăm direct cu ei ca să știi ce mănânci. Categoria Mâncare Gătită este rezultatul unui parteneriat de încredere cu 2Chefs bazat pe produse artizanale tradiționale sau de inspirație internațională. Iti oferim garanție totală pentru produsele care nu au calitatea la care te așteptai. Știm cât de importantă e încrederea atunci când e vorba de un magazin online.
© 2018 - Ecommerce software by Real Foods™