You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pulpă miel GĂTITĂ cu sos de merișoare

4 Persoane

Producator: 2CHEFS

299,25 Lei

Preț vechi:315,00Lei

2kg + 200g

2 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Detalii Produs

Descriere:

Pachetul conține:

Pulpă spate Miel de Lapte GĂTITĂ la cuptor la foc lent timp de 3-4h (minim 2 kg în crud) - origine România.

Sos de merișoare 200g (merișoare uscate 50%, portocală, zahăr brun, vin roșu (conține sulfiți), cimbru, scorțișoară)

NECESITĂ ÎNCĂLZIRE!

Recomandare! În cuptorul preîncălzit la 150 grade, într-o tavă - se pune pulpa, împreună cu zeama, plus 100ml apă. Se lasă în cuptor aprox 30 min.

În timpul încălzirii se poate acoperi tava cu folie de aluminiu, în caz contrar, se stropește din când în când pulpa cu zeama din tavă.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Valoarea energetica350.8 kcal
Grăsimi5.5 g
din care acizi grași saturați2 g
Glucide63.6 g
din care zaharuri53.4 g
Proteine20.1 g
Sare0.9 g

Producător 2CHEFS

Vezi toate produsele de la acest producator

Despre Chef Nico Lontraș scriu multe bloguri culinare, vorbesc și reporteri de televiziune, și colegii de breaslă. Toți de bine. Definitorie pentru el este relația pe care o are cu hrana, cu ingredientele bune, cu perfecțiunea culinară. Are 22 ani petrecuți în restaurantele din Europa de Nord (Irlanda, Norvegia, Estonia), unde a deschis mai multe restaurante și a câștigat mai multe medalii în competiții internaționale în Gastronomie. De asemenea, aproape toate restaurantele în care a lucrat au fost în sistem de fine dining, lucru ce l-a propulsat foarte mult în cunoașterea acestui tip select de bucătărie. Din acest motiv, Chef Nico Lontraș s-a și decis să se dedice „reinterpretării” bucătăriei românești și actualmente este cunoscut pentru această direcție pe care o propune și o practică.

Chef Johnny Șușală este un bucătar cu peste 20 de ani de experiență în bucătărie, timp în care a stat alături de mari Chefi precum Jamie Oliver sau Gordon Ramsey, în restaurantele cărora a lucrat ca angajat. Johnny este pasionat, ambițios și dedicat, cu o dorință puternică de a găti, de a pune suflet în farfurie și de a-și fructifica la maxim pasiunea și talentul. A deschis mai multe restaurante de succes în București cum ar fi OSHO, La Bonne Bouche, Casino Metropolis, Restaurant La Provence.

Recenzii

2 clienți au selectat produsul în lista de favorite.

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Pulpă miel GĂTITĂ cu sos de merișoare

Pulpă miel GĂTITĂ cu sos de merișoare

Pachetul conține:

Pulpă spate Miel de Lapte GĂTITĂ la cuptor la foc lent timp de 3-4h (minim 2 kg în crud) - origine România.

Sos de merișoare 200g (merișoare uscate 50%, portocală, zahăr brun, vin roșu (conține sulfiți), cimbru, scorțișoară)

NECESITĂ ÎNCĂLZIRE!

Recomandare! În cuptorul preîncălzit la 150 grade, într-o tavă - se pune pulpa, împreună cu zeama, plus 100ml apă. Se lasă în cuptor aprox 30 min.

În timpul încălzirii se poate acoperi tava cu folie de aluminiu, în caz contrar, se stropește din când în când pulpa cu zeama din tavă.