Preluam comenzi cu Livrare începând cu 7 Mai. Pentru Masa de Paşte vă aşteptăm cu drag în Băcănii până Sâmbătă 4 Mai ora 17:00. Vă multumim! Sărbători Fericite!
Preturile includ TVA
Producator: GIOVANNI CINQUEPALMI
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
Valabilitate la livrare: Minim 2 zile
Taralli multicereale sunt un tip de biscuiți sărați din Italia, care conțin mai multe tipuri de cereale și semințe. Aceștia sunt preparați din făină de grâu, făină de secară, fulgi de ovăz, semințe de susan, semințe de in, ulei de măsline, vin alb, sare și alte ingrediente.
Taralli multicereale sunt bogate în nutrienți, conținând proteine, fibre, vitamine și minerale. Fulgii de ovăz, semințele de susan și semințele de in sunt surse excelente de proteine și fibre, care ajută la menținerea unei digestii sănătoase și a stării de sățietate pe termen lung.
Taralli multicereale sunt crocante și aromate, cu un gust ușor sărat și cu o notă plăcută de cereale și semințe. Acestea sunt perfecte pentru a fi consumate ca gustare între mese sau ca aperitiv, alături de brânză și mezeluri sau de alte aperitive.
Ingrediente: făină integrală de grâu moale tip “0”, semințe de floarea soarelui, făină de secară, semințe de susan, semințe de in, fulgi de ovăz, făină de orz, maia, malț de orz, malț de grâu, agent de tratare a fainii (acid L-ascorbic, praf de drojdie dezactivată, enzime), ulei de măsline extravirgin, ulei de măsline, vin alb, sare, apă.
Alergeni: gluten, sulfiți. Poate conține urme de susan, frute uscate, soia.
A se păstra la loc uscat și răcoros.
Specialități | Vegan |
Informații nutriționale | Fără lactoză |
Informații nutriționale | Fără zahăr adăugat |
Valoarea energetica | 1613.2 kJ/385 kcal |
din care acizi grași saturați | 2.14 g |
Carbohidrați | 47.71 g |
din care zaharuri | 0.63 g |
Proteine | 9.31 g |
Fibre | 3.59 g |
Lipide | 15.93 g |
Sare | 0.02 g |
Filtrează: | Vegan |
Vezi toate produsele de la acest producator
DE UNDE VINE PASTA CINQUEPALMI ...
Povestea Îi aparține lui Giovanni Cinquepalmi, originiar din Puglia, regiune din sudul Italiei.
Fiecare pagină din povestea sa este încărcată cu gusturi, culori, arome și texturi. Giovanni este un conservator al experiențelor și tradițiilor din țara sa și mereu a avut drept scop să-i surprindă și să-i încânte cu emoții neașteptate pe toți cei care apreciază pasiunea pentru originile sale.
Aventura sa în lumea producției de paste începe cu ani în urmă, când își propune să aducă gustul autentic al pastelor artizanale în lumea restaurantelor cucerind pas cu pas încrederea a foarte mulți specialiști de mare clasă în ale gătitului.
La acest drum Giovanni pleacă cu un avantaj, și asta pentru simplul fapt că până atunci a creat gusturi, arome și texturi puse în farfurii și oferite clienților săi din restaurantul său din Italia și apoi pentru clienții care au traversat pragul restaurantelor unde acesta a lucrat ca chef în România.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.