Comenzile pentru Masa de Paşte se vor livra pe 16, 17 şi 18 Aprilie. Dată limită comandă 13 Aprilie ora 22:00. Va multumim!
Preturile includ TVA
Producator: VALEPUTNA
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
25 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Păstrăvul afumat file din Obcinele Bucovinei este un produs românesc 100% natural, fără coloranți și aditivi alimentari. Tot păstrăvul folosit este păstrăv local în principal achiziționat dintr-o păstrăvărie aflată la baza Munților Călimani, zonă în care nu există exploatări forestiere sau alte activități poluante și unde păstrăvul beneficiază de un aport important de alimentație naturală.
Ingrediente: păstrăv bio afumat artizanal cu lemn de fag, conuri de brad și boabe de ienupăr (95%), zahăr brun, sare, vin.
Se consumă în max. 3 zile după deschiderea ambalajului. Se păstrează la o temperatură cuprinsă între 2 și 8 grade C.
Calorii | 139.43 kcal |
Grăsimi | 6.27 gr |
din care saturate | 1.04 gr |
Carbohidrați | 0.99 gr |
din care zaharuri | 0.99 gr |
Proteine | 19.76 gr |
Vezi toate produsele de la acest producator
Produsele comercializate sub brandul Valeputna s-au nascut din dorinta lui Bobi-Purda Nicoara, impreuna cu cumnatul sau Florin de a valorifica traditioa locala existenta in prelucrarea pastravului si de a oferii clientilor produse atractive, gustoase si sigure din punct de vedere alimentar.
Fabrica este situata in inima Bucovinei, mai exact pe Valea Putnei (la cativa km de Campulung Moldovenesc in directia Vatra Dornei), intr-o zona extrem de frumoasa si cu stiinta in realizarea unor astfel de produse. Produsele sunt comercializate sub brandul Valeputna, iar denumirea unei parti a acestora are legatura cu zona in care sunt fabricate.
In acest moment portofoliul lor contine 14 cu intentia de a introduce inca doua noi produse in urmatoarele luni.
Pastravul Manastiresc, Pastravul Vanatoresc, Pastravul Padurean si Pastravul Craiesc fac parte din gama Bucovina si sunt specialitati locale de pastrav.
Primele trei au in componenta rondele de pastrav tinute in prealabil in bait, usor marinate, ce ulterior sunt streilizate prin fierbere alaturi de suc de rosii si legume (Manastiresc-gust dulceag), suc de rosii, condimente si usturoi (Vanatoresc-usor picant), hribi si legume (Padurean). Pastravul Craiesc are in componenta file de pastrav afumat (ce a fost, in prealabil, curatat de piele si oase) pus la pastrare in ulei vegetal aromatizat cu boabe de ienibahar, foi de dafin si condimente.
Gama Trutta are in componenta tartinabile pe baza de pastrav afumat combinat cu:
-branza bio din lapte de vaca, smantana, hrean, lamaie, condimente (Trutta Dux)
-nuca macinata, miere de albine, smantana, condimente (Trutta Rex)
-pasta de legume, ardei iute, condimente (Trutta Princeps)
-ficat de pui crescut la tara si condimente (Trutta Primus).
Gama Drag a fost conceputa si lansata in luna februarie 2016, luna in care sarbatorim Dragobetele.
Valeputna este un brand 100% romanesc, cei doi asociati considerand ca a imptrumuta unele din insusiriile Dragobetelui pentru a denumi cele patru
specialitati (pastrav afumat cu sosuri) constitue un demers firesc.
Astfel au in alcatuirea acestei game:
-Sburatorul:pastrav afumat cu sos de smantana, hrean si usturoi
-Descantat:pastrav afumat cu mix de legume si condimete
-Navalnic: pastrav afumat cu sos de mustar, miere si piper murat
-Sorocitu: pastrav afumat cu sos de smantana, usturoi si sfecla rosie.
Pentru a accentua momentul in care acesta gama a iesit in piata si caracterul pur romanesc al acesteia, scrierea etichetelor a fost facuta de catre echipa LivrezDragoste.ro, penru ingrediente folosind arhaisme
(ai de munte, chiparus gras, morcon, piperiu, etc.).
Toate condimentele folosite sunt naturale, nu se folosesc aditivi sau coloranti alimentari. Tot pastravul folosit este pastrav local de cea mai buna calitate, in
principal, achizitionat dintr-o pastravarie aflata la baza Muntilor Calimani (Parc National), zona in care nu exista exploatari forestiere sau alte activitati poluante si unde pastravul beneficiaza si de un aport important de alimentatie naturala. Dupa baituire pastravul se afuma cu fum obtinut prin arderea unui mix de lemn de fag si cires, conuri de brad si semnite de ienupar, mix ce se realizeaza tot local. Afumarea se realizeaza in trei reprize consecutive de afumare la temperatura de 40, 50, respectiv 40 grade Celsius.
25 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
RealFoods livrează acasă produse bio, naturale si proaspete, direct de la producători mici și ferme de familie din toată țara, dar nu numai... Căutăm în permanență producători pasionați de ceea ce fac și lucrăm direct cu ei ca să știi ce mănânci. Categoria Mâncare Gătită este rezultatul unui parteneriat de încredere cu 2Chefs bazat pe produse artizanale tradiționale sau de inspirație internațională. Iti oferim garanție totală pentru produsele care nu au calitatea la care te așteptai. Știm cât de importantă e încrederea atunci când e vorba de un magazin online.
© 2018 - Ecommerce software by Real Foods™