Comenzile pentru Masa de Paşte se vor livra pe 16, 17 şi 18 Aprilie. Dată limită comandă 13 Aprilie ora 22:00. Va multumim!
Preturile includ TVA
Producator: NYC'S PASTRAMI DELIKATESSEN
ATENTIE: Ultimele bucati in stoc!
Data disponibilitatii:
2 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Pastramă picantă din piept de vită îndelung maturată în saramură şi afumată profund cu rumeguş natural.
Produs GATA DE MĂNCAT. Acest tip de pastramă se servește în general caldă. Recomandăm cu tărie aburirea simplă, în oală, pe aragaz.
Pastrama se poate servi în sandwich-uri închise (sau wrap-uri, quesadilla, omlete etc.) din care nu trebuie să lipseasca muștarul și murătura.
Produs fabricat manual, la Schitu-Golești, în județul Argeș, după o metodă veche - marinarea durează săptămâni, ingredientele sunt 100% naturale, fără nici un adaos „ajutător”, fără injecții, iar afumarea se face cu rumeguş natural de lemn de fag.
Materia primă provine numai de la mânzat de carne, metis sau rasă pură.
Gustul, frăgezimea și suculența fac ca „Romanian pastrami” să fie una din delicatesele de peste Ocean căutate de gourmet-ii de pretutindeni.
Ingrediente: piept de vită, condimente naturale (muştar), sare, zahăr, conservant (nitrit de sodiu).
Materie primă de origine românească.
Alergeni: muştar. Poate conţine urme de: gluten, ţelină, migdale, lapte, lactoză, soia. Se consumă ca atare.
Se păstrează la o temperatură de 10-12 grade celsius.
Valoarea energetica | 890 kj/213 kcal |
Grăsimi | 11.4 g |
din care acizi grași saturați | 2.8 g |
Glucide | 1.2 g |
Zaharuri | 0.4 g |
Proteine | 26.6 g |
Sare | 2.8 g |
Vezi toate produsele de la acest producator
Americanii îi spun de un secol „Romanian pastrami” sau „Jewish-Romanian pastrami”, canadienii: „Smoked meat in Romanian style”. Europenii îi spun „New York style Pastrami”. Românii pierduseră această rețetă.
NYC’s Pastrami este un tip aparte de pastramă de vită manufacturată după o veche metodă, pierdută de români și salvată de evreii care au migrat în America, la sfârșitul Sec. al XIX-lea. Gustul, frăgezimea și suculența fac ca astăzi „Romanian pastrami” să fie una din delicatesele de peste Ocean căutate de gourmet-ii de pretutindeni.
La Schitu-Golești, în județul Argeș, toate operațiunile se realizează manual, ca acum 100 de ani, marinarea în saramură durează săptămâni, ingredientele au rămas aceleași, fără nici un adaos „ajutător”, fără injecții, singura atingere a tehnologiei fiind în zona de afumare profundă cu rumeguș natural de fag, într-o celulă cu comandă digitală. Materia primă provine numai de la mânzat de carne, metis sau rasă pură.
Pastrami este suculentă, moale, fragedă, de se topeşte în gură!
2 clienți au selectat produsul în lista de favorite.
Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.
RealFoods livrează acasă produse bio, naturale si proaspete, direct de la producători mici și ferme de familie din toată țara, dar nu numai... Căutăm în permanență producători pasionați de ceea ce fac și lucrăm direct cu ei ca să știi ce mănânci. Categoria Mâncare Gătită este rezultatul unui parteneriat de încredere cu 2Chefs bazat pe produse artizanale tradiționale sau de inspirație internațională. Iti oferim garanție totală pentru produsele care nu au calitatea la care te așteptai. Știm cât de importantă e încrederea atunci când e vorba de un magazin online.
© 2018 - Ecommerce software by Real Foods™