Ciorbă de vacuță cu carne Black Angus. O rețetă tradițională, făcută cu suflet de Chef Nico Lontras și Chef Johnny Șușală, cu multe legume și bucățele fragede de pulpă de vită Black Angus. Se păstrează bine la frigider câteva zile și poate fi reîncălzită de 3-4 ori, devenind tot mai gustoasă pe zi ce trece. Ciorbă de vacuță cu carne Black...
400g
Ciorba rădăuțeană, așa cum îi spune și numele, provine din zona Rădăuți. Este o ciorbă care seamănă cu ciorba de burtă, dar conține carne de pui (crescut la sol), în loc de burtă, este foarte gustoasă și mult mai ușoară. Este una dintre cele mai gustoase și consistente ciorbe românești. Dacă nu ai încercat-o până acum, îți garantăm că te vei îndrăgosti... Ciorba rădăuțeană, așa cum îi spune...
400g
O ciorbă țărănească simplă, vegană, delicioasă și hrănitoare, bună în orice zi a săptămânii. O ciorbă țărănească simplă, vegană,...
400g
O supă vegană care poate fi savurată atât rece, cât și caldă. Aduce cu fiecare lingură aportul maxim de vitamine necesare organismului, nefiind tratată termic excesiv. O supă vegană care poate fi savurată...
400ml
Aliment, medicament, răsfăț delicat și nutritiv. Aliment, medicament, răsfăț delicat...
400ml
O supă savuroasă, fină și aromată. Ca o plimbare printr-o pădure de toamnă aurie. O supă savuroasă, fină și aromată....
400ml
Ciorbă de burtă așa cum scrie la carte. Dreasă cu usturoi și oțet cere un ardei iute și o pâine bună. Ciorbă de burtă așa cum scrie la...
400g
O supă vegană care poate fi savurată atât rece, cât și caldă. Aduce cu fiecare lingură gustul verii. O supă vegană care poate fi savurată...
400g
O clasică ardelenească, favorita lui Nico Lontraș, numai bună să îți dea energie. Făcută așa cum o vrea un ardelean adevărat, cu oțet și multă smântână grasă, înviorată cu tarhon. O clasică ardelenească, favorita lui...
400ml
General rating