Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Produs proaspăt, refrigerat. Vegan. Acest format este atât de versatil încât poate fi servit cu orice fel de sos, de la pește la carne, de la legume la brânzeturi, dar sunt la fel de gustoase asezonate doar cu ulei de măsline extravirgin și un strop de parmezan. Produs proaspăt, refrigerat. Vegan....
300g
Produs proaspăt, refrigerat, făcut manual, doar cu ouă proaspete provenite de la găini special crescute pentru producţia de ouă pentru paste. ”Tortelloni Ricotta e Spinaci”, este un produs gustos și nutritiv. Este ideal pentru copii, dar și pentru adulți. Este foarte versatil și poate fi preparat simplu cu un pic de unt și salvie, dar poate fi combinat... Produs proaspăt, refrigerat, făcut...
250g
Produs proaspăt, refrigerat, făcut manual, doar cu ouă proaspete provenite de la găini special crescute pentru producţia de ouă pentru paste. „TORTELLI AI TARTUFO”, sunt o varianta de paste umplute, care aduc pe masă gustul uneia din delicatesele lumii si anume trufele – ciuperca cu gust şi miros inconfundabil care creşte sub pământ şi este greu de... Produs proaspăt, refrigerat, făcut...
250g
Produs proaspăt, refrigerat. La producerea acestui format se folosește făină din grâu dur și doar ouă proaspete provenite de la găini special crescute pentru producția de ouă pentru paste. Versatilitatea Tagliatelle-lor le face gustoase cu toate tipurile de sosuri. Produs proaspăt, refrigerat. La...
300g
Produs românesc, 100% natural, fără conservanți, fără coloranți sau arome artificiale. Nu conține sare adăugată. Produs vegan, fără gluten. Produs românesc, 100% natural, fără...
România/250g
Realizată artizanal conform indicaţiilor din dieta GAPS, la Ferma lui Țane. Din oase de la pui crescuți natural şi legume de grădină. Fierbem la foc mic 8-10 ore oasele, la care adăugam sare, piper, tije de ţelină, ceapă şi morcov. Este bună de consum ca atare, dacă sunteţi în faza introductivă a dietei sau împreună cu legumele preferate când vreţi să... Realizată artizanal conform...
300g
Calitatea roșiei cherry folosită pentru acest sos este „pizzutello siccagno”, cultivată pe dealurile Trapani, în Sicilia. Sosul de rosii siccagno, datorită uleiului EVO și busuiocului proaspăt, este plăcut, aromat și gustos. Gata de folosit, nu necesită condimentare, este ideală pentru primele tale feluri sau pentru a-și împodobi sosurile. Procesul de... Calitatea roșiei cherry folosită...
330ml
O reinterpretare a pesto-ului genovez original folosind ingredientele siciliene: migdale și fistic în loc de nuci de pin, brânză „Cosacavaddu” în loc de Parmigiano Reggiano și uleiul de măsline extravirgin Frantoi Cutrera. O aromă proaspătă și distinsă, pentru un pesto cu un caracter tradițional. O reinterpretare a pesto-ului genovez...
212ml
Pesto de fistic - condimentul ideal pentru paste cu specific sicilian. Fisticul este tocat la o mașină specială, este amestecat cu ulei de măsline virgin și apoi se ambalează. Produs artizanal 100% natural. Pesto de fistic - condimentul ideal...
90g
Grana Padano răzuit, numai bun de folosit la paste, pizza, risotto, supe sau alte măncăruri alese. Grana Padano răzuit, numai bun de...
100g
Foi de placintă refrigerate, gustoase, fine și crocante. Pachetul conține 11 foi și include hărtie de copt. Produs ce păstrează tradiția românească și duce mai departe rețeta de sute de ani. Foi de placintă refrigerate,...
400g
4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare! Mod depreparare: Curry iute de pui 500g pui cubulețe, 60g pastă de curry iute, 1 lingură de ulei, 1 ceapă mare feliată, 75ml lapte de nucă de cocos, 125ml apă. Marinați puiul cu pasta de curry iute. Încălziți uleiul într-o tigaie si sotați ceapa. Adăugați puiul si sotați până când puiul devine... 4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry Kerala de pește 400g pește, feliat, 60g Pastă de curry Kerala Fish Masala, 1lingură ghee/ulei, 50g ceapă, feliată, 2 ardei iuți verzi, tocați, 1/2cană (125g) smântâna gătit/curd/iaurt, 1/4 cană apă. Marinați peștele în pasta Kerala Masala. Încingeți uleiul/ghee într-o tigaie și căliți... 4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry verde thailandez de pui 60g Pastă de curry verde thailandez, 300ml apă, 300ml lapte de cocos, 300g pui dezosat, feliat subțire, 300g legume (de ex. dovlecel, pak choy, ciuperci, vinete), 2-3 ardei iuți verzi feliați. 1. Încingeți pasta de curry verde thailandez într-o tigaie. Adăugați apa... 4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry de pui 500 g pui, tăiat in bucăți, 50 g pastă de curry de pui, 2 linguri ulei, 2 cepe mari, feliate, 75 ml lapte de cocos, 125 ml apă 1. Marinați puiul in pasta de curry. 2. Încingeți uleiul într-o tigaie si căliți ceapa. 3. Adăugați puiul si amestecați pană se rumenește uniform. 4.... 4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
60g
8 PORȚII ÎN 30 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Fried Rice 500 g orez (de preferință cu bob lung) 3 linguri ulei 250 g pui dezosat, tăiat cubulețe 2 ouă 25 g Pastă pentru orez prăjit 50 g varză tocată 50 gr morcovi răzuiți 50 g praz tocat 50 gceapă tocată 50 g ceapă verde tocată 3 linguri sos Teriyaki (opțional) 2 linguri ulei (de... 8 PORȚII ÎN 30 MINUTE! Recomandare!...
50g
Recomandare preparare! 50g nucă cocos deshidratată sau 150g nucă cocos proaspătă rasă 20ml ulei de gătit 250g ceapă tocată 500g carne de vită/pui/oaie, tăiate cubulețe 75g Pastă curry MA’S Rendang 400ml lapte nucă cocos sau smântână de gătit 100ml apă (dacă gătiți carne de vită/oaie) 1: Într-o tigaie, prăjiți nuca de cocos până se rumenește.... Recomandare preparare! 50g nucă...
75g
8 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Tandoori Masala 2 kg pui dezosat, tăiat cubulețe 50 g Pastă pentru Tandoori 400 g curd/iaurt grecesc 2 limete/ lămâi. 1. Amestecați Pasta pentru Tandoori cu iaurtul/curd-ul și marinați puiul minim 2 ore. 2. Gătiți la cuptor sau în tigaie. 3. Presărați zeama de lămâie și serviți. Nota: puiul... 8 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
50g
Preparat din ghimbir proaspăt organic, acest ingredient este o metodă excelentă de a economisi timp (și efort). Un favorit al bucătarilor amatori pentru versatilitatea și utilitatea sa în intensificarea aromelor multor rețete. Se poate folosi în locul ghimbirului proaspăt Gata de folosit Excelent în marinade, dressinguri pentru salate, sosuri,... Preparat din ghimbir proaspăt...
190g
Sosul de Roşii şi Busuioc este realizat cu produse naturale special alese pentru o experienţă memorabilă, în combinaţie cu pastele artizanale Cinquepalmi. Produs proaspăt nepasteurizat! Se păstrează la frigider! Fără conservanți. Fără coloranți. Fără gluten. Încălziți produsul la foc mic, iar apoi îl puteți servi alături de paste. Sosul de Roşii şi Busuioc este...
300g
Produs în România,100% natural, fără conservanți, fără coloranți sau arome artificiale. Produs vegan, fără gluten, fără sare adăugată. Produs în România,100% natural, fără...
România/250g
Produs în România,100% natural, fără conservanți, fără coloranți sau arome artificiale. Produs vegan, fără sare adăugată. Produs în România,100% natural, fără...
România/250g
Produs în România,100% natural, fără conservanți, fără coloranți sau arome artificiale. Produs vegan, fără gluten, fără sare adăugată. Produs în România,100% natural, fără...
România/250g
Salsa al pesto cu busuioc și migdale este un sos delicios și aromat, originar din Italia. Acesta se face, de obicei, dintr-o combinație de busuioc proaspăt, usturoi, migdale si ulei extra virgin de măsline, toate mărunțite într-un blender sau într-un mojar. Pentru a face salsa al pesto cu busuioc și migdale, se începe prin curățarea și spălarea frunzelor... Salsa al pesto cu busuioc și migdale...
200g