Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Fii tu MasterChef şi pregăteşte-ţi o friptură de ton "rare" cu margini aurii, cu un sos de legume puţin acrişor şi uimeşte-te de calităţile tale de bucătar! Fii tu MasterChef şi pregăteşte-ţi o...
0.500 kg
Produs 100% natural, obţinut din struguri din culturi certificate biologic. Este un deliciu al bucătăriei italiene (produs doar în Modena) utilizat drept condimet; ideal pentru salate, dressinguri, sosuri etc.. Produs 100% natural, obţinut din...
500ml
Migdale siciliene naturale nesărate, decojite. Excelente pentru o gustare rapidă sau aperitiv. După recoltare, migdalele sunt decojite și ambalate în pungi sigilate termic, în vid, pentru prospețime. Migdale siciliene naturale nesărate,...
100g
Colecția reunește șase dintre tabletele FRIIS-HOLM care au obținut cele mai multe medalii de aur în decursul anilor la prestigioasele concursuri International Chocolate Awards și European Chocolate Awards. - LA DALIA 85% - CHUNO 70% SINGLE BEAN, DOUBLE TURNED - CHUNO 70% SINGLE BEAN, TRIPLE TURNED - DARK MILK 65% - JOHE 70% SINGLE BEAN - O’PAYO 68%... Colecția reunește șase dintre...
Cutie/6x25g
Roșiile uscate sunt un produs versatil cu origini foarte străvechi. Este ideal pentru aperitive, cu un strop de ulei sau umplutură, dar și pentru primele feluri. Prelucrarea roșiilor uscate este o tehnică veche siciliană, roșiile sunt spălate, tăiate și lăsate să se usuce la soare timp de câteva săptămâni. Roșiile uscate sunt un produs...
150g
Cremoasă și delicată, Crema pe bază de „Oțet Balsamic de Modena IGP” se caracterizează prin notele sale clasice lemnoase și condimentate. Un condimente foarte versatil, datorită ușurinței în utilizare și echilibrului dintre aciditatea moderată și dulceața inconfundabilă a mustului de struguri fiert, care vă permite să ornați, să finisați, să creați... Cremoasă și delicată, Crema pe bază...
250ml
Calitatea roșiei cherry folosită pentru acest sos este „pizzutello siccagno”, cultivată pe dealurile Trapani, în Sicilia. Sosul de rosii siccagno, datorită uleiului EVO și busuiocului proaspăt, este plăcut, aromat și gustos. Gata de folosit, nu necesită condimentare, este ideală pentru primele tale feluri sau pentru a-și împodobi sosurile. Procesul de... Calitatea roșiei cherry folosită...
330ml
Cremoasă și delicată, crema pe bază de „Oțet Balsamic de Modena IGP” și smochine se caracterizează prin notele ușoare și dulci ale acestui fruct. Un condimente foarte versatil, datorită ușurinței în utilizare și echilibrului dintre aciditatea moderată și dulceața inconfundabilă a mustului de struguri fiert. Ideal crud și pentru glazurare. Asocieri:... Cremoasă și delicată, crema pe bază...
150ml
Cremoasă și delicată, crema pe bază de „Oțet Balsamic de Modena IGP” și zmeură se caracterizează prin notele ușoare și dulci ale acestui fruct. Un condimente foarte versatil, datorită ușurinței în utilizare și echilibrului dintre aciditatea moderată și dulceața inconfundabilă a mustului de struguri fiert. Ideal crud și pentru glazurare. Cremoasă și delicată, crema pe bază...
150ml
Dedicat strămoșului care a creat rețeta la începutul secolului XX, acest produs se naște din struguri dulci, uscați la soare. Aromele de gem de prune și fructe roșii se împletesc cu note de miere și vanilie într-un sos dens și dulce, perfect ca dressing proaspăt pentru diverse preparate sărate sau dulci. Sugestii de servire: paste proaspete, ravioli,... Dedicat strămoșului care a creat...
100ml
Născut pentru a sărbători cei 400 de ani de activitate ai familiei Giusti, condimentul pe bază de „Oțet Balsamic de Modena IGP” 4 Medalii de Aur este un condiment extrem de corpolent, bogat în arome și arome de fructe coapte însoțite de note de tutun, cafea prăjită și note de lemn rezultate în urma îmbătrânirii îndelungate. Ideal cu brânzeturi învechite,... Născut pentru a sărbători cei 400 de...
100ml
Cremoasă, delicată și învăluitoare, crema pe bază de „Oțet Balsamic de Modena IGP” și ciuperci porcini se caracterizează prin notele intense și catifelate ale ciupercilor. Ideal crud și pentru glazurare. Cremoasă, delicată și învăluitoare,...
150ml
Condimentul Alb Giusti dulce-amar provine din presarea moale a strugurilor Trebbiano, din care se obține un suc deosebit de dulce. Acesta este apoi amestecat cu oțet de vin alb de înaltă calitate și învechit în baric de stejar francez și frasin. Acest procedeu păstrează intacte cele mai fructate și florale arome ale strugurilor, creând un condiment foarte... Condimentul Alb Giusti dulce-amar...
100ml
Fistic sicilian (decojit) - poate fi o gustare rapidă sau un condiment pentru preparatele tale. Fistic sicilian (decojit) - poate fi...
100g
Fistic siclian mărunțit. Un produs extrem de versatil - poate fi folosit la decorarea/îmbogățirea gustărilor și a felurilor principale, dar și pentru înghețate, prăjituri sau alte deserturi. Fistic siclian mărunțit. Un produs...
100g
Măsline verzi organice, Alce Nero, cultivate în Apulia. Măslinele sunt recoltate numai atunci când au atins nivelul adecvat de maturitate. După recoltare, măslinele sunt inspectate cu atenție, astfel încât să se mențină un standard ridicat de calitate. Măslinele sunt ambalate întregi; șe pot consuma ca atare sau în aperitive. Măsline verzi organice, Alce Nero,...
350g
Roșia uscată este un produs versatil cu origini foarte străvechi. Roșia siciliană uscată în ulei, aromată cu usturoi este un aperitiv gata de consumat, cu o aromă puternică și intensă. Prelucrarea roșiilor uscate urmează o tehnică antică siciliană: roșiile sunt spălate, tăiate și lăsate să se usuce la soare timp de câteva săptămâni. După uscare, roșiile... Roșia uscată este un produs versatil...
280g
Capere siciliene cu sare. Produs artizanal, 100% natural. Caperele sunt culese manual, sunt spalăte și ţinute în saramură câteva zile, apoi clătite, sărate şi ambalate în vid pentru a-şi păstra prospeţimea. Capere siciliene cu sare. Produs...
100g
Busiata Trapani este o formă paticulară de paste cu o formă elicoidală, perfectă pentru păstrarea condimentelor importante. Pastele sunt trefilate în bronz și usucate lent la temperatură scăzută. Ideale de a fi servite cu sosuri de pește, sosuri de roșii și mai ales cu pesto. Busiata Trapani este o formă...
500g
Busiata Trapani este o formă paticulară de paste cu o formă elicoidală, perfectă pentru păstrarea condimentelor importante. Pastele sunt trefilate în bronz și usucate lent la temperatură scăzută. Ideale de a fi servite cu sosuri de pește, sosuri de roșii și mai ales cu pesto. Busiata Trapani este o formă...
500g
Paste artizanale busiate din 100% făină tumminia (o cultură de grâu numită și Marzuolo, folosită pe scară largă în epoca greacă). Făina obținută din acest bob de grâu permite realizarea unor paste tari de culoare închisă cu gust și digestibilitate deosebite. Paste artizanale busiate din 100%...
500g
Pesto de fistic - condimentul ideal pentru paste cu specific sicilian. Fisticul este tocat la o mașină specială, este amestecat cu ulei de măsline virgin și apoi se ambalează. Produs artizanal 100% natural. Pesto de fistic - condimentul ideal...
90g
Cultivate în pământurile fertile din sudul Siciliei, anghinarea Violetto este conservată în uleiul de măsline extra virgin Frantoi Cutrera Biancolilla, cunoscut pentru notele sale aromate de anghinare. Metoda de procesare și conservare permite menținerea aromei naturale și a consistenței crocante. Cultivate în pământurile fertile din...
356g
O reinterpretare a pesto-ului genovez original folosind ingredientele siciliene: migdale și fistic în loc de nuci de pin, brânză „Cosacavaddu” în loc de Parmigiano Reggiano și uleiul de măsline extravirgin Frantoi Cutrera. O aromă proaspătă și distinsă, pentru un pesto cu un caracter tradițional. O reinterpretare a pesto-ului genovez...
212ml