Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
File de somon sălbatic proaspăt şi eviscerat. Răsfaţă-ţi familia cu o cină sălbatică de bună! FAO 61 File de somon sălbatic proaspăt şi...
≅ 0.250g
Fii tu MasterChef şi pregăteşte-ţi o friptură de ton "rare" cu margini aurii, cu un sos de legume puţin acrişor şi uimeşte-te de calităţile tale de bucătar! Fii tu MasterChef şi pregăteşte-ţi o...
0.500 kg
Produs 100% natural, obţinut din struguri din culturi certificate biologic. Este un deliciu al bucătăriei italiene (produs doar în Modena) utilizat drept condimet; ideal pentru salate, dressinguri, sosuri etc.. Produs 100% natural, obţinut din...
500ml
Migdale siciliene naturale nesărate, decojite. Excelente pentru o gustare rapidă sau aperitiv. După recoltare, migdalele sunt decojite și ambalate în pungi sigilate termic, în vid, pentru prospețime. Migdale siciliene naturale nesărate,...
100g
Colecția reunește șase dintre tabletele FRIIS-HOLM care au obținut cele mai multe medalii de aur în decursul anilor la prestigioasele concursuri International Chocolate Awards și European Chocolate Awards. - LA DALIA 85% - CHUNO 70% SINGLE BEAN, DOUBLE TURNED - CHUNO 70% SINGLE BEAN, TRIPLE TURNED - DARK MILK 65% - JOHE 70% SINGLE BEAN - O’PAYO 68%... Colecția reunește șase dintre...
Cutie/6x25g
Roșiile uscate sunt un produs versatil cu origini foarte străvechi. Este ideal pentru aperitive, cu un strop de ulei sau umplutură, dar și pentru primele feluri. Prelucrarea roșiilor uscate este o tehnică veche siciliană, roșiile sunt spălate, tăiate și lăsate să se usuce la soare timp de câteva săptămâni. Roșiile uscate sunt un produs...
150g
Calitatea roșiei cherry folosită pentru acest sos este „pizzutello siccagno”, cultivată pe dealurile Trapani, în Sicilia. Sosul de rosii siccagno, datorită uleiului EVO și busuiocului proaspăt, este plăcut, aromat și gustos. Gata de folosit, nu necesită condimentare, este ideală pentru primele tale feluri sau pentru a-și împodobi sosurile. Procesul de... Calitatea roșiei cherry folosită...
330ml
Cremoasă, delicată și învăluitoare, crema pe bază de „Oțet Balsamic de Modena IGP” și ciuperci porcini se caracterizează prin notele intense și catifelate ale ciupercilor. Ideal crud și pentru glazurare. Cremoasă, delicată și învăluitoare,...
150ml
Condimentul Alb Giusti dulce-amar provine din presarea moale a strugurilor Trebbiano, din care se obține un suc deosebit de dulce. Acesta este apoi amestecat cu oțet de vin alb de înaltă calitate și învechit în baric de stejar francez și frasin. Acest procedeu păstrează intacte cele mai fructate și florale arome ale strugurilor, creând un condiment foarte... Condimentul Alb Giusti dulce-amar...
100ml
Fistic sicilian (decojit) - poate fi o gustare rapidă sau un condiment pentru preparatele tale. Fistic sicilian (decojit) - poate fi...
100g
Fistic siclian mărunțit. Un produs extrem de versatil - poate fi folosit la decorarea/îmbogățirea gustărilor și a felurilor principale, dar și pentru înghețate, prăjituri sau alte deserturi. Fistic siclian mărunțit. Un produs...
100g
Măsline verzi organice, Alce Nero, cultivate în Apulia. Măslinele sunt recoltate numai atunci când au atins nivelul adecvat de maturitate. După recoltare, măslinele sunt inspectate cu atenție, astfel încât să se mențină un standard ridicat de calitate. Măslinele sunt ambalate întregi; șe pot consuma ca atare sau în aperitive. Măsline verzi organice, Alce Nero,...
350g
Ardeii iuți umpluți cu ton sunt un aperitivv tipic al tradiției culinare siciliene ce exprimă arome puternice. Ardeii se macerează cu oțet din vin alb, apoi se umplu cu un amestec de ton, roșii uscate, amidon de cartofi și capere, iar la final, după ce se introduc manual ardeii în borcane, se adaugă ulei. Ardeii iuți umpluți cu ton sunt un...
140g
Roșia uscată este un produs versatil cu origini foarte străvechi. Roșia siciliană uscată în ulei, aromată cu usturoi este un aperitiv gata de consumat, cu o aromă puternică și intensă. Prelucrarea roșiilor uscate urmează o tehnică antică siciliană: roșiile sunt spălate, tăiate și lăsate să se usuce la soare timp de câteva săptămâni. După uscare, roșiile... Roșia uscată este un produs versatil...
280g
Capere siciliene cu sare. Produs artizanal, 100% natural. Caperele sunt culese manual, sunt spalăte și ţinute în saramură câteva zile, apoi clătite, sărate şi ambalate în vid pentru a-şi păstra prospeţimea. Capere siciliene cu sare. Produs...
100g
Busiata Trapani este o formă paticulară de paste cu o formă elicoidală, perfectă pentru păstrarea condimentelor importante. Pastele sunt trefilate în bronz și usucate lent la temperatură scăzută. Ideale de a fi servite cu sosuri de pește, sosuri de roșii și mai ales cu pesto. Busiata Trapani este o formă...
500g
Busiata Trapani este o formă paticulară de paste cu o formă elicoidală, perfectă pentru păstrarea condimentelor importante. Pastele sunt trefilate în bronz și usucate lent la temperatură scăzută. Ideale de a fi servite cu sosuri de pește, sosuri de roșii și mai ales cu pesto. Busiata Trapani este o formă...
500g
Paste artizanale busiate din 100% făină tumminia (o cultură de grâu numită și Marzuolo, folosită pe scară largă în epoca greacă). Făina obținută din acest bob de grâu permite realizarea unor paste tari de culoare închisă cu gust și digestibilitate deosebite. Paste artizanale busiate din 100%...
500g
Pesto de fistic - condimentul ideal pentru paste cu specific sicilian. Fisticul este tocat la o mașină specială, este amestecat cu ulei de măsline virgin și apoi se ambalează. Produs artizanal 100% natural. Pesto de fistic - condimentul ideal...
90g
Cultivate în pământurile fertile din sudul Siciliei, anghinarea Violetto este conservată în uleiul de măsline extra virgin Frantoi Cutrera Biancolilla, cunoscut pentru notele sale aromate de anghinare. Metoda de procesare și conservare permite menținerea aromei naturale și a consistenței crocante. Cultivate în pământurile fertile din...
356g
O reinterpretare a pesto-ului genovez original folosind ingredientele siciliene: migdale și fistic în loc de nuci de pin, brânză „Cosacavaddu” în loc de Parmigiano Reggiano și uleiul de măsline extravirgin Frantoi Cutrera. O aromă proaspătă și distinsă, pentru un pesto cu un caracter tradițional. O reinterpretare a pesto-ului genovez...
212ml
Ulei de măsline extravirgin presat la rece. În topul celor mai premiate uleiuri de măsline din lume. Aroma inconfundabilă, ușor picantă și balansată perfect cu gustul roșiilor verzi dă o savoare unică preparatelor. Este produs 100% din măsline Tonda Iblea (Denumire de Origine Protejată) și are o aciditate de doar 0,2 %. Premii recente:New York... Ulei de măsline extravirgin presat la...
500ml
Ulei presat la rece din cele mai bune soiuri de măsline - Moresca, Biancolilla, Nocellara, Cerasuola si Tonda Iblea, din plantații tinere, cultivate aproape de Marea Mediterană și scăldate în soarele sicilian. Maslinele sunt culese de mână, dar și prin procedee mecanice, începând cu 1 noiembrie până la sfârșitul producției. La doar câteva ore de la... Ulei presat la rece din cele mai bune...
500ml
Ardei foarte picanți, tocați imediat după recoltare pentru ca aroma lor să rămână intactă, conservați în ulei de masline. Este combinația perfectă pentru iubitorii de arome puternice. Ardeiul Iute Bio Conservat în Ulei de Măsline se poate utiliza ca atare, în cantități mici, pe pizza, bruschete, dar și ca un condiment pentru paste, salate și preparate... Ardei foarte picanți, tocați imediat...
175g