Preluăm zilnic comenzi cu livrare programată sau imediată. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Produs atestat tradițional. Slănină pregătită prin procedeul tradițional de condimentare și afumare cu lemn de cireș. După afumare cu lemn, slănina tradițională se ține la rece într-un loc special pentru uscarea afumăturilor, ferit de insecte și praf. Produs atestat tradițional. Slănină...
aprox. 200g
Cârnați din carne de porc rasa mangaliță Produs natural crud afumat. Cârnați din carne de porc rasa...
130g
Preparat 100% natural din carne de porc, marinat și fiert în abur. Se consumă ca atare. Preparat 100% natural din carne de...
Vid/100g
Cârnați făcuti din carne de porc rasa mangaliță la care s-a adăugat doar sare și condimente naturale, după rețeta de la străbunii satului Sfântul Gheorghe. Produs crud afumat. Cârnați făcuti din carne de porc rasa...
300g
Produs copt și afumat cu lemn de fag. Produs copt și afumat cu lemn de fag.
aprox. 300g
Cotlet afumat de Mangaliță, produs 100% natural, fără conservanți și aditivi alimentari, facut în zona Baia Mare, la Carmangeria Toto. Cotlet afumat de Mangaliță, produs...
100g
Fasonată și primenită bine cu condimente proaspăt măcinate, îngrămădită în borcane și apoi băgată la cuptor. Este un deliciu dedicat pofticioșilor libovnici! Servește-o în toată spelndoarea, alături de un pahar de vin roșu și o salată de sfeclă, stropită cu ulei de măsline și putină sare. Gustul sărat-echilibrat este dat de procesul natural de fabricare. Fasonată și primenită bine cu...
330g
Produs refrigerat, crud – uscat, neafumat, maturat minim 2 luni. Fără nitriți, nitrați, conservanți. Aromele cărnii Guanciale sunt accentuate de procesul de maturare și de condimentele ce armonizează gustul final. Atunci când ai Guanciale din porc Mangalița printre ingredientele tale, este aproape imposibil ca rezultatul final să nu fie incredibil de... Produs refrigerat, crud – uscat,...
aprox. 220g
Produs refrigerat, crud-uscat, neafumat, maturat minim 2 luni. Fără nitriți, nitrați, conservanți. Aroma cărnii atent condimentată cu mirodenii proaspete este însoțită de nota iute a pastei de ardei. Perfectă pentru cei care iubesc să aibă parte de o explozie a gusturilor în timpul meselor. Recomandări de servireUn starter delicios ce poate fi servit... Produs refrigerat, crud-uscat,...
aprox. 420g
Produs fiert, refrigerat, ambalat în vid. Gustul cărnii mangalița i-a cucerit pe cei mai iscusiți chefi din bucătărieile restaurantelor premium din Europa. Pentru a aduce experiența culinară și în bucătăriile românilor, Mangalitz Food Art a decis să crească acești porci de rasă pură local, lângă Sighișoara, unde sunt îngrijiți cu cea mai mare atenție,... Produs fiert, refrigerat, ambalat în...
aprox. 250g
Produs crud – uscat, neafumat, maturat minim 2 luni Fără nitriți, nitrați, conservanți. Având o textură fină și o compoziție bine aleasă, salamul de porc Mangalița reprezintă echilibrul perfect între fraged și crocant, oferind o sațietate satisfăcătoare după masă. Recomandări de servirePură fericire pe pâine sau gustare savuroasă între mese. Indiferent... Produs crud – uscat, neafumat,...
aprox. 420g
Făcut după rețete vechi din secuime, folosind doar carne de porc (rasa Mangaliță) cumpărată de la gospodari locali, sare și condimente naturale. încearcă și o felie simplă înainte de a-l folosi în senvișuri sau salate, gustul și aroma sunt incredibile. Făcut după rețete vechi din secuime,...
250g
Produs copt şi afumat, realizat artizanal şi conservat cu sare de mare şi fum cald la Ferma lui Țane, după o reţetă proprie. Este o carne de o consistenţă mare cu un conținut ridicat de proteină şi redus de grăsime. Procesul de preparare presupune maturarea într-un baiţ de condimente, apoi fierbere, coacere și o uşoară afumare. Perfect pentru... Produs copt şi afumat, realizat...
aprox. 300g
Salam crud uscat doar din carne de porc și boabe de piper. Produs făcut cu pasiune după rețete consacrate și secrete ale italienilor, maturat 2 luni la temperatură și umiditate controlate. Salam crud uscat doar din carne de...
aprox. 450g
Produs afumat cu lemn de fag. Produs afumat cu lemn de fag.
aprox. 300g
Produs natural, afumat cu lemn de fag. Produs natural, afumat cu lemn de fag.
aprox. 300g
Produs natural, afumat cu lemn de fag. Produs natural, afumat cu lemn de fag.
aprox. 300g
Produs copt și afumat cu lemn de fag. Produs copt și afumat cu lemn de fag.
aprox. 500g
Produs uscat și afumat cu lemn de fag. Produs uscat și afumat cu lemn de fag.
aprox. 300g
Produs refrigerat, maturat, crud-uscat, ambalat în vid. Fără nitriți, nitrați, conservanți. Salamul artizanal din carne de porc Mangalița te va surprinde cu gustul său delicios și bogat! Servește-l ca aperitiv sau bucură-te de el ca gustare între mese. Produs din rasă pură (certificată) de porc mangalița (România), crescut natural. Produs refrigerat, maturat,...
Vid/aprox. 250g
Ceafă porc Mangaliță fără os, fără slănină, obținută prin maturare în sare, condimente și apoi afumată la rece. Produs 100% natural. Ceafă porc Mangaliță fără os, fără...
100g
Produs crud afumat. Pentru salamul Csabai se folosește numai pulpa de la porc, mixată doar cu slănină, sare și condimente naturale. Făcut folosind porci cumpărați de la gospodarii locali din Gheorghieni, Harghita și crescuți natural. Produs crud afumat. Pentru salamul...
aprox. 400g
Produs crud uscat din materie primă românească. Preparat de casă, crud uscat. 100% Ingrediente Naturale Produs crud uscat din materie primă...
80g
Slănină de porc de casă obținută prin procedeul de saramurare și afumare. Slănina este unul dintre preparatele culinare tradiționale, obținute în gospodăria românească prin prepararea grăsimii de porc așezată fie pe burta animalului, fie pe spatele acestuia. Slănină de porc de casă obținută prin...
aprox. 300g