Preluăm comenzi cu livrare programată și imediată. Comenzile Producător se pot efectua până Miercuri ora 12:00 cu livrare Vineri și Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Produs atestat tradițional. Slănină pregătită prin procedeul tradițional de condimentare și afumare cu lemn de cireș. După afumare cu lemn, slănina tradițională se ține la rece într-un loc special pentru uscarea afumăturilor, ferit de insecte și praf. Produs atestat tradițional. Slănină...
aprox. 200g
Cârnați din carne de porc rasa mangaliță Produs natural crud afumat. Cârnați din carne de porc rasa...
130g
Produs după rețeta originală a salamului di Varzi, din ingrediente 100% naturale, atent selecționate. Gustul autentic al salamului italian. Maturat minim 60 zile. Creat pentru gusturi românești, cu o ușoară aromă de usturoi. Gustă salamul Cu usturoi alături de Parmigiano și verdețuri. Produs după rețeta originală a...
80g
Cel mai bun salam de la Rokelin, făcut în mod tradițional și cu mucegai natural. Ambalat individual cu orificii mici ca mucegaiul să respire. Este indicat să țineți produsul 30 minute la temperatura cemerei înainte de a-l consuma pentru a vă bucura de gustul și aroma acestuia. Cel mai bun salam de la Rokelin,...
aprox. 250g
Produs după rețeta originală a salamului di Varzi, din ingrediente 100% naturale, atent selecționate. Gustul autentic al salamului italian. Maturat minim 60 zile. Creat pentru amatorii de senzații tari. Salamul Picant se poate servi cu măsline, Brie și un pahar de vin roșu. Produs după rețeta originală a...
80g
Salam crud uscat doar din carne de porc și condimente aduse din Italia. Produs făcut cu pasiune după rețete consacrate și secrete ale italienilor, maturat 2 luni la temperatură și umiditate controlate. Un salam tradițional italian așa cum ai mâncat în călătoriile tale în Italia, făcut la Cluj. Salam crud uscat doar din carne de...
aprox. 450g
Cârnați făcuti din carne de porc rasa mangaliță la care s-a adăugat doar sare și condimente naturale, după rețeta de la străbunii satului Sfântul Gheorghe. Produs crud afumat. Cârnați făcuti din carne de porc rasa...
300g
Salam crud uscat doar din carne de porc și condimente aduse din Italia. Produs făcut cu pasiune după rețete consacrate și secrete ale italienilor, maturat 2 luni la temperatură și umiditate controlate. Salam crud uscat doar din carne de...
aprox. 450g
Cotlet afumat de Mangaliță, produs 100% natural, fără conservanți și aditivi alimentari, facut în zona Baia Mare, la Carmangeria Toto. Cotlet afumat de Mangaliță, produs...
100g
Cârnați de casă din porc Metis, produs 100% natural, fără conservanți sau aditivi alimentari. Produs tradițional atestat. Produs prin procedeul de fabricație - zvântare și afumare la rece, cu fum natural din rumeguș de lemn de fag. Cârnați de casă din porc Metis,...
400g
Făcut după rețete vechi din secuime, folosind doar carne de porc (rasa Mangaliță) cumpărată de la gospodari locali, sare și condimente naturale. încearcă și o felie simplă înainte de a-l folosi în senvișuri sau salate, gustul și aroma sunt incredibile. Făcut după rețete vechi din secuime,...
250g
Untură de mangaliță cu condimente, fără conservanți. Produs 100% natural, fabricat manual, prin tocare. Untură de mangaliță cu condimente,...
196g
Ceafă porc Mangaliță fără os, fără slănină, obținută prin maturare în sare, condimente și apoi afumată la rece. Produs 100% natural. Ceafă porc Mangaliță fără os, fără...
100g
Carne de porc de mangalita in untura, la borcan. Produs 100% natural. Carne de porc de mangalita in untura,...
370ml
Muschiulet crud uscat de porc din rasa mangaliță, 100% natural, fără conservanți, nitriți sau aditivi chimici. Se prepară prin maturare cu sare și condimente. Se învelește cu un strat de mirodenii și apoi se afumă la rece. Muschiulet crud uscat de porc din...
450g
Făcut din carne de porc cumpărată de la gospodarii locali din Gheorghieni (Harghita), la care se adaugă doar sare și condimente naturale, după rețeta de la străbunii satului. Făcut din carne de porc cumpărată de...
aprox. 400g
Produs crud afumat. Pentru salamul Csabai se folosește numai pulpa de la porc, mixată doar cu slănină, sare și condimente naturale. Făcut folosind porci cumpărați de la gospodarii locali din Gheorghieni, Harghita și crescuți natural. Produs crud afumat. Pentru salamul...
aprox. 400g
Produs crud uscat din materie primă românească. Preparat de casă, crud uscat. 100% Ingrediente Naturale Produs crud uscat din materie primă...
80g
Produs 100% natural obținut din slănina de porc de mangaliță maturată în sare până la pătrundere și apoi afumată la rece un timp mai îndelungat. Produs 100% natural obținut din...
aprox. 250g
Slănină de porc de casă obținută prin procedeul de saramurare și afumare. Slănina este unul dintre preparatele culinare tradiționale, obținute în gospodăria românească prin prepararea grăsimii de porc așezată fie pe burta animalului, fie pe spatele acestuia. Slănină de porc de casă obținută prin...
aprox. 400g
Un semipreparat popular și neegalat de nici un alt produs ca gust este pieptul ardelenesc Toto. Vă oferim un piept ardelenesc așa „cum se face”, numai bun de împănat orice masă! Produs 100% natural, obținut prin procedeul de saramurare și afumare la cald. Un semipreparat popular și neegalat...
aprox. 375g
Regăsește gustul plin și textura ușor aspră a pateului făcut în casă. Produs fiert. Regăsește gustul plin și textura ușor...
300g
Produs crud afumat. Făcut din carne de porc cumpărată de la gospodarii locali din Gheorghieni (Harghita), la care s-a adăugat sare și condimente naturale, după rețeta de la străbunii satului. Produs crud afumat. Făcut din carne...
300g
Produs crud afumat. Făcut din pulpă de porc cumpărată de la gospodarii locali din Gheorghieni (Harghita), la care s-a adăugat sare, slănină și condimente naturale, după rețeta de la străbunii satului. Produs crud afumat. Făcut din pulpă...
300g