Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Nasi Goreng 500g orez cu bob lung, 2 linguri ulei, 2 ouă, 150g fructe de mare/pui, 25g ceapă, 25g praz, 25g varză și 25g morcov, toate tăiate mărunt, 50g Pasta Nasi Goreng, 75ml lapte de cocos, frunze de coriandru pentru ornat. Fierbeți orezul. Încingeți uleiul într-un wok și prăjiți... 4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare! Mod depreparare: Curry iute de pui 500g pui cubulețe, 60g pastă de curry iute, 1 lingură de ulei, 1 ceapă mare feliată, 75ml lapte de nucă de cocos, 125ml apă. Marinați puiul cu pasta de curry iute. Încălziți uleiul într-o tigaie si sotați ceapa. Adăugați puiul si sotați până când puiul devine... 4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 30 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Pastă pentru orez galben 500g orez, 50g Pastă pt. orez galben, 100ml lapte de cocos, 50 ml apă. Fierbeți orezul. Într-o tigaie, amestecați Pasta pt. orez galben, laptele de cocos și apa și fierbeți până când sosul se îngroașă. Luați de pe foc. Adăugați orezul fiert și amestecați... 4 PORȚII ÎN 30 MINUTE! Recomandare!...
50g
4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry Jaffna de pește 300g pește, 60g pastă de curry Jaffna, 1 lingură ulei/ghee, 1 ceapă mare tocată, 200ml lapte de cocos, 100ml apă 1. Marinați peștele în pasta de curry Jaffna 2. Încălziți uleiul într-o tigaie. 3. Adăugați ceapa și sotați până se înmoaie. 4. Adăugați peștele și sotați... 4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 30 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Biriyani 4 linguri ghee/ulei, 1 ceapă mare tocată, 2 roșii tocate, câteva frunze de coriandru tocate, 250g pui cubulețe, 100g iaurt, 50g Pastă Indiană pentru Biriyani, 500g orez basmati. Metoda tradițională Încălziți uleiul/ghee și sotați legumele, puiul, iaurtul și pasta indiană pentru... 4 PORȚII ÎN 30 MINUTE! Recomandare!...
50g
4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry roșu thailandez de creveți 60g Pastă curry roșu thailandez, 2 roșii cubulețe, 400g creveți curățați, 100ml apă, 300ml lapte de cocos. Încălziți pasta de curry într-o tigaie/oală. Adăugați roșiile și creveții și sotați 2 minute. Adăugați laptele de cocos și aduceți la fierbere.... 4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry verde thailandez de pui 60g Pastă de curry verde thailandez, 300ml apă, 300ml lapte de cocos, 300g pui dezosat, feliat subțire, 300g legume (de ex. dovlecel, pak choy, ciuperci, vinete), 2-3 ardei iuți verzi feliați. 1. Încingeți pasta de curry verde thailandez într-o tigaie. Adăugați apa... 4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry de pui 500 g pui, tăiat in bucăți, 50 g pastă de curry de pui, 2 linguri ulei, 2 cepe mari, feliate, 75 ml lapte de cocos, 125 ml apă 1. Marinați puiul in pasta de curry. 2. Încingeți uleiul într-o tigaie si căliți ceapa. 3. Adăugați puiul si amestecați pană se rumenește uniform. 4.... 4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry Kerala de pește 400g pește, feliat, 60g Pastă de curry Kerala Fish Masala, 1lingură ghee/ulei, 50g ceapă, feliată, 2 ardei iuți verzi, tocați, 1/2cană (125g) smântâna gătit/curd/iaurt, 1/4 cană apă. Marinați peștele în pasta Kerala Masala. Încingeți uleiul/ghee într-o tigaie și căliți... 4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare!...
60g