Preluăm comenzi cu livrare programată sau imediată de Luni până Sâmbătă. Comenzile Direct de la Producător se pot efectua până Miercuri la ora 12 cu livrare Vineri sau Sâmbătă.
Preturile includ TVA
4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Nasi Goreng 500g orez cu bob lung, 2 linguri ulei, 2 ouă, 150g fructe de mare/pui, 25g ceapă, 25g praz, 25g varză și 25g morcov, toate tăiate mărunt, 50g Pasta Nasi Goreng, 75ml lapte de cocos, frunze de coriandru pentru ornat. Fierbeți orezul. Încingeți uleiul într-un wok și prăjiți... 4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare! Mod depreparare: Curry iute de pui 500g pui cubulețe, 60g pastă de curry iute, 1 lingură de ulei, 1 ceapă mare feliată, 75ml lapte de nucă de cocos, 125ml apă. Marinați puiul cu pasta de curry iute. Încălziți uleiul într-o tigaie si sotați ceapa. Adăugați puiul si sotați până când puiul devine... 4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 30 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Pastă pentru orez galben 500g orez, 50g Pastă pt. orez galben, 100ml lapte de cocos, 50 ml apă. Fierbeți orezul. Într-o tigaie, amestecați Pasta pt. orez galben, laptele de cocos și apa și fierbeți până când sosul se îngroașă. Luați de pe foc. Adăugați orezul fiert și amestecați... 4 PORȚII ÎN 30 MINUTE! Recomandare!...
50g
4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry Jaffna de pește 300g pește, 60g pastă de curry Jaffna, 1 lingură ulei/ghee, 1 ceapă mare tocată, 200ml lapte de cocos, 100ml apă 1. Marinați peștele în pasta de curry Jaffna 2. Încălziți uleiul într-o tigaie. 3. Adăugați ceapa și sotați până se înmoaie. 4. Adăugați peștele și sotați... 4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry Kerala de pește 400g pește, feliat, 60g Pastă de curry Kerala Fish Masala, 1lingură ghee/ulei, 50g ceapă, feliată, 2 ardei iuți verzi, tocați, 1/2cană (125g) smântâna gătit/curd/iaurt, 1/4 cană apă. Marinați peștele în pasta Kerala Masala. Încingeți uleiul/ghee într-o tigaie și căliți... 4 PORȚII ÎN 15 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry verde thailandez de pui 60g Pastă de curry verde thailandez, 300ml apă, 300ml lapte de cocos, 300g pui dezosat, feliat subțire, 300g legume (de ex. dovlecel, pak choy, ciuperci, vinete), 2-3 ardei iuți verzi feliați. 1. Încingeți pasta de curry verde thailandez într-o tigaie. Adăugați apa... 4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
60g
4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Curry de pui 500 g pui, tăiat in bucăți, 50 g pastă de curry de pui, 2 linguri ulei, 2 cepe mari, feliate, 75 ml lapte de cocos, 125 ml apă 1. Marinați puiul in pasta de curry. 2. Încingeți uleiul într-o tigaie si căliți ceapa. 3. Adăugați puiul si amestecați pană se rumenește uniform. 4.... 4 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
60g
8 PORȚII ÎN 30 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Fried Rice 500 g orez (de preferință cu bob lung) 3 linguri ulei 250 g pui dezosat, tăiat cubulețe 2 ouă 25 g Pastă pentru orez prăjit 50 g varză tocată 50 gr morcovi răzuiți 50 g praz tocat 50 gceapă tocată 50 g ceapă verde tocată 3 linguri sos Teriyaki (opțional) 2 linguri ulei (de... 8 PORȚII ÎN 30 MINUTE! Recomandare!...
50g
Recomandare preparare! 50g nucă cocos deshidratată sau 150g nucă cocos proaspătă rasă 20ml ulei de gătit 250g ceapă tocată 500g carne de vită/pui/oaie, tăiate cubulețe 75g Pastă curry MA’S Rendang 400ml lapte nucă cocos sau smântână de gătit 100ml apă (dacă gătiți carne de vită/oaie) 1: Într-o tigaie, prăjiți nuca de cocos până se rumenește.... Recomandare preparare! 50g nucă...
75g
8 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare! Mod de preparare: Tandoori Masala 2 kg pui dezosat, tăiat cubulețe 50 g Pastă pentru Tandoori 400 g curd/iaurt grecesc 2 limete/ lămâi. 1. Amestecați Pasta pentru Tandoori cu iaurtul/curd-ul și marinați puiul minim 2 ore. 2. Gătiți la cuptor sau în tigaie. 3. Presărați zeama de lămâie și serviți. Nota: puiul... 8 PORȚII ÎN 20 MINUTE! Recomandare!...
50g