Preluăm comenzi cu livrare programată și imediată. Comenzile Producător se pot efectua până Miercuri ora 12:00 cu livrare Vineri și Sâmbătă.
Preturile includ TVA
Păstrăvul este un pește al apelor de munte, are o carne gustoasă, fragedă, iar prin afumare devine o adevarată delicatesă. Modul ecologic de hrănire și condițiile oferite de natura din zonă oferă o calitate deosebită păstrăvului de la Bologa. Păstrăvul este un pește al apelor de...
aprox. 250g
Păstrăvul afumat file din Obcinele Bucovinei este un produs românesc 100% natural, fără coloranți și aditivi alimentari. Tot păstrăvul folosit este păstrăv local în principal achiziționat dintr-o păstrăvărie aflată la baza Munților Călimani, zonă în care nu există exploatări forestiere sau alte activități poluante și unde păstrăvul beneficiază de un aport... Păstrăvul afumat file din Obcinele...
aprox. 200g
Scrumbie de Dunăre afumată la rece, cu fum natural din rumeguș de fag. Produs refrigerat. Scrumbia este capturată în rezervația Biosferei Delta Dunării, delimitata de la Cotul Pisicii până la vărsarea Dunării în Marea Neagră, la setcă de scrumbie. Produs cu indicație geografică protejată. Scrumbie de Dunăre afumată la rece,...
aprox. 200g
Batog de crap de captură feliat, afumat la rece. Peştii de captură au un gust diferit de cei proveniţi din bazine de piscicultură. Trăiesc altfel, se hrănesc natural, nu sunt îmbuibaţi cu făină de proteine sau antibiotice. Creșterea în libertate face ca batogul de crap să aibă o carne fragedă, suculentă și cu un gust plin. Batog de crap de captură feliat,...
100g
Pastramă de crap cu textură fermă la tăiere, dar ușor de mestecat. Gustul curat de pește de captură, nepervertit de aditivi, cu accente de fum de lemn adevărat, o fac să nu aibă egal pe piața românească. Prepararea 100% manuală se face după o rețetă veche, moștenire de familie a fondatorilor firmei Miadmar. Pastramă de crap cu textură fermă la...
100g
Macrou afumat tradițional la rece cu fum din rumegus de fag, fără adaos de apă sau arome artificiale de fum. Textura moale și gustul foarte intens stau mărturie grijei cu care peștele este prelucrat, fără a grăbi procesul de afumare. Produs refrigerat și ambalat în vid, capturat la plasă - pungă și traul. Macrou afumat tradițional la rece cu...
320g
Cabanosul de păstrăv afumat la lemn de fag este o specialitate rar întâlnită care merge perfect alături de un pahar de vin alb. Este un produs 100% natural, făcut în localitatea Valea Putnei, din păstrăv achizițonat de la o păstrăvărie localizată la baza Munților Călimani, ferită de poluare și deșeuri degradabile. Cabanosul de păstrăv afumat la lemn...
aprox. 110g
Pate de Păstrăv afumat, 100% natural, provenit din Păstrăvăria Bolloga. Modul ecologic de hrănire și condițiile oferite de natura din zonă (de munte) oferă o calitate deosebită păstrăvului. Pate de Păstrăv afumat, 100% natural,...
100g
Produs 100% natural, din păstrăv 100% ecologic, legume de înaltă calitate și proviniență controlată. Produs 100% natural, din păstrăv 100%...
280g
Salată cu icre de la pește capturat din Delta Dunării. Nu conține conservanți, coloranți sau aditivi. Produs atestat tradițional. Cantitatea de icre 24%. Salată cu icre de la pește capturat...
100g
Salată cu icre de pește capturat din Delta Dunării. Produs tradițional românesc. Salată cu icre de pește capturat din...
100g
Sardeluțe marinate în sos de vin fără conservanți, coloranți sau aditivi. Sardeluțe marinate în sos de vin fără...
350g
Produs fără conservanți, coloranți sau aditivi, prelucrat 100% manual, cu pește capturat în Marea Neagră. Produs atestat tradițional. Produs fără conservanți, coloranți...
180g
Supă concentrat de pește. Ideală pentru supe, orez, paste, tocăniță și sosuri. Supă concentrat de pește. Ideală...
1L
Bottarga este un aliment format din ovarul peștelui, ale cărui ouă sunt sărate și uscate cu proceduri tradiționale. Tip de peste: Mullet cenusiu ( Chefal de Atlantic) Pescuit în Zona FAO 31 (Oceanul Atlantic De Vest Central) cu setci și plase asemănătoare. Bottarga este un aliment format din...
aprox. 90g
Caracatița gătită NUCHAR surprinde prin naturalețea, textura, consistența și intensitatea aromei. Este foarte versatilă și ușor de folosit în bucătărie. Recomandată la bain-marie, la grătar, la abur, la cuptorul cu microunde și salate. Cantitate redusă de sare, zahăr și grăsimi. Fără gluten. Caracatița gătită NUCHAR surprinde...
200g
Calamar Gigant (Dosidicus gigas) de pe coastele peruviane și mexicane. Are un miros plăcut și gust de pește cu note de crustacee și textură moale și fină. Recomandat la bain-marie, la grătar, la abur, la cuptorul cu microunde și salate. Cantitate redusă de sare, zahăr și grăsimi. Fără gluten. Produs Refrigerat. Este necesar doar 2 min., produsul este... Calamar Gigant (Dosidicus gigas) de...
265g
Sepia officinalis din Atlanticul Central de Est (FAO 34), este cea mai fragedă și suculentă, cu cea mai intensă aromă. Cantitate redusă de sare, zahăr și grăsimi. Fără gluten. Sepia officinalis din Atlanticul...
150g
Calamar Gigant (Dosidicus Gigas) de pe coastele peruviane și mexicane. Are un miros plăcut și gust de pește cu note de crustacee și textură moale și fină. Recomandat la grătar, la abur, la cuptorul cu microunde și salate. Cantitate redusă de sare, zahăr și grăsimi. Fără gluten. Calamar Gigant (Dosidicus Gigas) de...
300g
Somon argintiu de Pacific sau somon roșu de Pacific afumat cu lemn de fag. Zona FAO 67 sau FAO 61 (pescuit în Oceanul Pacific de Nord-Est sau Nord-Vest. Somonul afumat Labeyrie oferă fiecării generații exclusivitatea gustului și dorința de a consuma produse atent selectate și pregătite. Somon argintiu de Pacific sau somon...
75g
Somon de atlantic crescut în Norvegia, sărat, uscat și afumat cu lemn de fag. Labeyrie Fine Foods pune accent pe calitate și își perfecționează produsele continuu pentru a transforma amintirile culinare a fiecărui consumator în unele de neuitat.Somonul afumat Labeyrie oferă fiecării generații exclusivitatea gustului și dorința de a consuma produse atent... Somon de atlantic crescut în...
75g