Ciorba de vacuta cu carne Black Angus. O reteta traditionala, facuta cu suflet de Chef Nico Lontras si Chef Johnny Susala, cu multe legume si bucatele fragede de pulpa de vita Black Angus. Se pastreaza bine la frigider cateva zile si poate fi reincalzita de 3-4 ori, devenind tot mai gustoasa pe zi ce trece. Ciorba de vacuta cu carne Black...
400g
O ciorbă țărănească simplă, dar delicioasă și hrănitoare. O ciorbă țărănească simplă, dar...
400g
O clasică ardelenească, favorita lui Nico Lontraș, numai bună să îți dea energie. Făcută așa cum o vrea un ardelean adevărat, cu oțet și multă smântână grasă, este înviorată de gustul tarhonului. O clasică ardelenească, favorita lui...
400ml
O supă vegană care poate fi savurată atât rece, cât și caldă. Aduce cu fiecare lingură aportul maxim de vitamine necesare organismului, nefiind tratată termic excesiv. O supă vegană care poate fi savurată...
400ml
Ciorba radauteana, asa cum ii spune si numele, provine din zona Radauti. Este o ciorba care seamana cu ciorba de burta, dar contine carne de pui (crescut lent), in loc de burta, este foarte gustoasa si mult mai usoara. Este una dintre cele mai gustoase si consistente ciorbe romanesti. Daca nu ai incercat-o pana acum, iti garantam ca te vei indragosti de... Ciorba radauteana, asa cum ii spune...
400g
Ciorbă de perișoare din carne tocată de porc. O rețeta tradițională, cu multe legume și perișoare din carne de porc. Se păstreaza bine la frigider cateva zile și poate fi încălzită cu ușurință, devenind tot mai gustoasă pe zi ce trece. Ciorbă de perișoare din carne tocată...
400g
General rating