You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Producător ALMERA INTERNAȚIONAL

”O alegere cu gust” este motto-ul Big Panda, un brand de lactate cu traditie de 20 de ani in zona Moldovei. Totul a pornit din dorinta unor ingineri absolventi ai Facultatii de Tehnologia Produselor Alimentare din Galati de a readuce in sufletele consumatorilor retelele mostenite din strabuni, imbinate cu tehnologia inovativa a timpurilor noastre.
Astfel ei au achizitionat cele mai moderne linii tehnologice existente pe plan european, unele dintre ele chiar in faza de prototip, fabrica din Bacau avand in prezent o capacitate zilnica de prelucrare de 100 000 litri lapte de vaca. Fabrica permite desfasurarea procesului tehnologic in conditii exceptionale, produsele obtinute avand toate caracteristicile produselor shelf life.
Specialistii fabricii, avand o inalta calificare profesionala si o experienta adecvata au ca preocupare imbunatatirea in permanenta a calitatii produselor fabricate. Fabrica ofera consumatorilor singurele produse lactate existente pe piata din Romania care sunt obtinute numai din lapte proaspat si culturi lactice selectionate, fara adaosuri, stabilizatori, emulgatori sau conservanti. Putem astfel afirma ca produsele lactate oferite consumatorilor sub brandul „BIG PANDA – o alegere cu gust” sunt produse sanogenetice, ele generand acestora sanatatea de care au nevoie.

Lista produselor producatorului ALMERA INTERNAȚIONAL

Sortează