You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Tierra de Horezu - Brânză fermentată din lapte de oaie

Producator: FIVE CONTINENTS

Acest produs nu mai este in stoc



32,00 Lei

Vid/300g

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Brânză fermentată maturată din lapte de oaie.

Producător FIVE CONTINENTS

Vezi toate produsele de la acest producator

Compania Five Continents și-a început activitatea în anul 1993, odată cu achizitionarea fabricii de prelucrare a laptelui de la Fetești, județul Ialomița.

Fabrica de la Fetești are o tradiție de peste 50 de ani în fabricarea brânzeturilor de tip cașcaval. Dotarea fabricii cu echipamente moderne, adaptate la cerințele actuale, a dus la asigurarea parametrilor de calitate și de siguranță alimentară ceruți de normele aflate în vigoare.

In 2005, Five Continents și-a mărit gama de produse fabricate, prin inaugurarea a doua noi fabrici, construite după standardele UE:

- Five Continents Group Răchiți (județul Botoșani) produce cascaval, telemea, brânză de burduf, lapte de consum si lactate proaspete (iaurt, lapte bătut, chefir, smântână de consum);

- Five Continents Horezu (județul Vâlcea) produce brânză fermentată din lapte de oaie și capră. Procesul technologic este asistat de o instalație complet automatizată, unică în țară.

Toate produsele fabricate de Five Continents sunt in conformitate cu standardele nationale de calitate aliniate celor europene, iar produsele sunt de cea mai bună calitate.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Tierra de Horezu - Brânză fermentată din lapte de oaie

Tierra de Horezu - Brânză fermentată din lapte de oaie

Brânză fermentată maturată din lapte de oaie.