You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Caș proaspăt de capră cu praz- Baier Lactate

Producator: BAIER LACTATE

20,00 Lei

Vid/≅ 250g

Acesta e un produs cu greutate variabilă.Detalii:

80,00 lei pe kg

Detalii Produs

Valabilitate la livrare: Minim 2 zile

Descriere:

Din lapte proaspăt, de la capre crescute în fermă proprie, în România.

Pregătit în inima Transilvaniei, după rețetă tradițională, din grija familiei Baier.

Grăsime raportată la substanța uscată min. 45%.

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GR. PRODUS

Valoarea energetica1081 kj/ 261 kcal
Grăsimi22 g
din care acizi grași saturați15.4 g
Glucide0.7 g
din care zaharuri0.7 g
Proteine15 g
Sare2.2 g

Producător BAIER LACTATE

Vezi toate produsele de la acest producator

Baier Lactate este un proiect de familie creat din pasiune pentru mâncarea bună și sănătoasă, în special pentru lactatele sănătoase.

Hans Werner Baier, fondator al Agri Schassburg a pornit la drum în 2016 când a pus pe masă planul unei ferme de capre în Transilvania.

Hans Werner Baier s-a născut la Sighişoara, judeţul Mureş, dar după Re­voluţia din 1989 a plecat în Ger­ma­nia şi a revenit după 24 de ani în localitatea natală, unde construieşte o fermă de capre şi o fabrică de lactate.

Finanţarea provine din fonduri europene şi împrumuturi bancare.

Ferma deține un efectiv de peste 500 de capre, pe numele lor Saanen. Laptele lor este curat, bogat și fin la gust, neomogenizat și pasteurizat la temperatură joasă.

Când deschizi iaurtul sau cutia de telemea să știi că vei găsi munca și dedicarea oamenilor implicați în tot procesul, hrana caprelor crescute cu grijă, laptele pur, nutritiv, prea puțin procesat, verificările meticuloase din fabrică și utilajele performante. De fapt asta cumperi de la Baier Lactate din Transilvania.

Recenzii

Nu sunt opinii ale clientilor in acest moment.

Fii primul care scrie o recenzie!

Scrie o recenzie

Caș proaspăt de capră cu praz- Baier Lactate

Caș proaspăt de capră cu praz- Baier Lactate

Din lapte proaspăt, de la capre crescute în fermă proprie, în România.

Pregătit în inima Transilvaniei, după rețetă tradițională, din grija familiei Baier.

Grăsime raportată la substanța uscată min. 45%.